3.000 torxes per celebrar 50 anys de Masella

Aquest dissabte 3 de febrer Masella es tenyirà de foc i llum, amb la baixada de torxes de celebració dels 50 anys de l’estació d’esquí. Serà un espectacle nocturn de primer ordre, amb un bon tou de neu nova acabada de caure i amb 3.000 esquiadors baixant suaument des de La Pleta i Cap del bosc, deixant una estela de llum que es pot veure des de quilòmetres de distància, i que acabarà després de mil meteres de descens amb l’arribada al Pla de Masella.

A partir de les 15h es farà el lliurament de forfets i diplomes de participació als torxaires d’aquesta edició tan especial, que podran gaudir d’una sessió de música a càrrec de Ràdio Flaix. A quarts de cinc començarà la festa d’aniversari, mentre el sol s’anirà amagant rere les muntanyes per donar pas al moment culminant de la jornada. La baixada de torxes és un dels actes més esperats cada any per la família esquiadora d’aquesta estació que enguany, per celebrar com cal el mig segle de vida, anirà seguida d’un piromusical a la neu.

A les 19h es donarà per tancada la festa i s’obrirà la jornada habitual d’esquí nocturn, una de les propostes més singulars i atractives de Masella.

Fotos: Anguera