Les millors apps per uns esquiada intel·ligent

Què, heu vist com està de neu això, oi? Després d’unes setmanes que ens han fet patir a tots, el Pirineu de Girona està blanc com mai i, és clar, les estacions de muntanya d’esquí alpí estan més que a punt per rebre la vostra visita.

I què necessiteu per gaudir com mai d’aquesta neu acabada de caure? Doncs equipar-vos com pertoca i anar ben informats de tot el que podeu fer, que no és poc! I no parlem només d’informació meteorològica i estat de les pistes, sinó de les infinites possibilitats de diversió que teniu a través de les aplicacions mòbils de les estacions.

Per estar al cas de tot el que passa a La Molina us podeu baixar aquesta app, que us permetrà veure en directe la previsió meteorològica, saber l’estat de les pistes i veure-les a través de les webcams, consultar el plànol de l’estació, recarregar els vostres forfets, localitzar als amics si us heu despistat en una baixada i gestionar altres reserves.

Ja ho veieu, gràcies a les apps de les estacions d’esquí tindreu a mà una munt de funcionalitats i avantatges. A Masella, per exemple, tindreu l’oportunitat d’inscriure-us a diferents reptes i competir amb altres esquiadors, que també deixaran registrats els seus descensos més brillants. A través del mòbil podreu portar el control de la distància que heu esquiat, el temps que hi heu emprat, la velocitat, els desnivells, penjar fotos… I si us agrada comparar-vos amb altres usuaris, ja sabeu, hi ha un munt d’esquiadors que seguiran atents al seu telèfon si els heu pogut superar o no en aquella baixada tan tècnica que heu repetit mil i un cops.

A Vallter 2000, al mateix temps que gaudiu d’aquest model d’estació de muntanya familiar, també podreu enregistrar-vos i compartir les vostres experiències, participant als diferents reptes i concursos proposats durant la temporada. Ei, i amb la possibilitat d’obtenir premis i tot! La seva app també us permetrà conèixer a temps real l’estat de les pistes, conèixer les informacions d’última hora i aprofitar-vos de les ofertes exclusives per a reserves de forfets, paquets turístics i estades que s’ofereixen a través de l’aplicació mòbil.

Si visiteu Vall de Núria descarregueu-vos també la seva aplicació mòbil, i compartiu estadístiques i geofotos, veureu que hi ha una comunitat virtual molt atrevida! També podreu accedir a una completa base de dades de punts d’interès i serveis de la Vall, participar a concursos i consultar tota la informació a temps real sobre l’estat de l’estació, així com les rutes i altres activitats que s’hi ofereixen ara a l’hivern.

Doncs ja ho sabeu. Agafeu els esquís i la taula de snowboard i cap a pistes falta gent! I no oblideu el vostre smartphone amb aquestes aplicacions imprescindibles per treure el màxim rendiment i diversió a la vostra esquiada.

Foto: Àlex Tremps, Arxiu d’imatges del PTCBG