Girona i la Costa Brava s’impregnen de ciclisme

Ciclisme pels petits a Girona i la Costa Brava. Copa infantil de la SEA Otter Europe
Ciclisme a Girona i la Costa Brava
Ciclisme a Girona i la Costa Brava amb la Sea Otter Europe
Ciclisme a Girona i la Costa Brava

Girona i la Costa Brava seran els propers dies l’epicentre del món ciclista, amb la celebració de dos esdeveniments que atrauran les mirades de la indústria i els aficionats del tot el món a aquest esport.

D’una banda, el 8 de juny comença la segona edició de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, a la zona del pavelló de Fontajau de Girona. L’àmplia oferta esportiva i cicloturista d’aquest esdeveniment internacional ha convençut a participants de tots els punts del planeta, atrets per la singularitat de les proves i el privilegiat entorn en què es disputaran a Girona, la Costa Brava i el Pirineu.

Durant tres dies intensos conviuran les millors marques del món del ciclisme amb una àmplia proposta esportiva i d’activitats, competicions de ciclisme de nivell internacional, proves populars, exhibicions i zones de paddocks. Una àmplia proposta que començarà divendres a les 16h i no deixarà de sorprendre fins diumenge a la tarda, portant més estands, més ciclistes i més categoria a les proves que en l’edició inaugural.

De caràcter obert i familiar, el festival també dona la benvinguda als nens que vulguin gaudir d’un cap de setmana dedicat al 100% a la bicicleta i les activitats sobre dues rodes. Per això al llarg del tres dies a l’entorn del pavelló de Fontajau de Girona hi haurà espais cuidats fins a l’últim detall perquè els més petits s’estrenin amb la seva primera bici, pump tracks, circuits d’agilitat per millorar les habilitats ciclistes, pushbikes, inflables… i les Supercurses del Club Super 3. També destaca la incorporació del saló Girocàmping, que s’integra al festival Sea Otter Europe.

Trobareu tota la informació i el programa d’activitats a www.seaottereurope.com

Girona Cycling Festival, unes proves molt apreciades

I sense temps de passar la ressaca de Sea Otter Europe es posa en marxa una setmana d’autèntic ciclisme amb la celebració del Girona Cycling Festival, un esdeveniment que en la seva cinquena edició aplegarà a mig miler de ciclistes de 25 països diferents entre l’11 i el 16 de juny. Es tracta d’un festival molt apreciat per la singularitat de les seves proves estrella: la pujada cronometrada al Santuari dels Àngels (12 de juny), la sortida nocturna pel barri vell de Girona (14 de juny) i la cursa Gran Fondo, una cicloturista de 125 km amb la possibilitat d’afrontar la mítica ascensió a Rocacorba. Són proves que permeten als aficionats sentir-se protagonistes destacats i captar tota l’atenció del públic que acudeix a veure aquestes sortides.

Fidel a la seva filosofia de fomentar el ciclisme entre el públic més jove el Girona Cycling Festival també ofereix diverses proves per a nens d’entre 5 i 12 anys.

Parlem de dos esdeveniments molt internacionalitzats que posen Girona i la Costa Brava en boca de ciclistes de tot el món, fet que posa en valor els esforços fets els darrers anys en la promoció del territori en el camp del turisme esportiu i el cicloturisme. Més informació a www.gironagranfondo.com

Fotos: Sea Otter Europe i Girona Cycling Festival