Tres, dos, un… Salta a l’aigua amb el Coastering!

Heu provat mai el Coastering? Us pot semblar allò de saltar al mar des de les roques de tota la vida, però és un esport d’aventura que ha evolucionat cap a una estimulant combinació d’escalada, senderisme i salts a l’aigua espectaculars.

Els amics d’Aventura Girona us proposen aquesta divertida activitat per fer en família o amb la colla d’amics, a la platja de Sant Pol -a Sant Feliu de Guíxols- o a la platja de Fanals -a Lloret de Mar-. Caminareu, saltareu i nedareu mentre aneu avançant pel litoral rocós d’aquests indrets de la Costa Brava sud, i descobrireu alguns racons amagats a les roques que ni sospiteu que existeixen, encara que abans hàgiu estat en aquestes platges com a banyistes.

Noia practicant el coastering

Per anar ben equipats us facilitaran uns neoprens d’estiu, que us permetran tenir una bona mobilitat i alhora estareu protegits de possibles rascades a la roca i dels impactes amb l’aigua.

Nedar, saltar i explorar

És una activitat adequada per a tothom, fins i tot per mainada a partir dels 10 anys que sàpiga nedar. Un cop format el grup, el vostre guia adaptarà el circuit al nivell de dificultat més adient. En poca estona aprendreu des de tècniques d’escalada en roca fins a les millors maneres de bellugar-se per aquest terreny rocós. També us ensenyaran les posicions més recomanades per fer els salts a l’aigua, des de diferents altures segons els participants.

El Coastering és una activitat per despertar sensacions que es pot practicar tot l’any, però no cal dir que a l’estiu és una activitat molt agraïda perquè ens permetrà passar una bona estona en remull a les refrescants aigües de la Costa Brava.

S’ofereixen sortides de matí i tarda, i per poc que pugueu agafeu la primera perquè a primera hora el mar encara sol estar més tranquil i també trobareu menys gent durant el recorregut. Heu de calcular unes quatre hores, de principi a fi, entre la presentació, lliurament del material, accés al circuit, la mateixa activitat i el retorn al punt de trobada.

Aventura Girona us facilitarà casc i neoprè, anireu sempre acompanyats per un guia titulat i al final de la sessió se us lliurarà també un reportatge fotogràfic.

Grup de persones practicant Coastering.

Nedar, saltar i explorar. No desaprofiteu l’ocasió per viure aquesta experiència de diversió i superació personal!

Fotos: Aventura Girona