Comencem l’any actius des d’un hotel

Un cop superades les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis s’obre per davant una llarga travessa del desert, setmanes sense festius a la vista i una tornada a la rutina que a molts espanta. Però què millor que buscar noves motivacions per convertir la desídia en emocions i grates sensacions? Moveu-vos i sortiu, que teniu un territori increïble que us espera! Ja sabem que un dels al·licients que ens porten a moure’ns de casa és buscar la comoditat. A qui no li agrada que el cuidin i el mimin? Per això, us proposem un inici del 2019 fent nit en algun hotel de la Costa Brava o el Pirineu. Un pla que no falla mai, perquè combina la qualitat i el bon servei amb un valor afegit: un bon ventall d’activitats per conèixer el territori.

I és que als hotels adherits al club de Màrqueting de Natura i Turisme, a banda de cuidar-vos perquè la vostra estada sigui ben plaent, us oferiran un ventall d’activitats complementàries per tal de conèixer de primera mà aquests espais naturals tan privilegiats. Tant si sou de senderisme, o més de running, us agraden els cavalls o preferiu visitar pobles i deixar-vos seduir per la seva gastronomia. Si sou turistes actius o amants de la natura i voleu visitar la Costa Brava o el Pirineu de Girona amb totes les comoditats, aquí teniu una bona llista d’hotels a la vostra mida.

Podreu aparcar les vostres preocupacions perquè hi trobareu, de ben segur, tots els avantatges que ofereix la fórmula hotel: bon servei i qualitat, a banda de professionals que ens orientaran en les propostes de natura que podem fer. Sens dubte, un bon pla. Una bona resposta quan us plantegin la pregunta del milió: “i tu, quins propòsits t’has fet per aquest any?”. Doncs sortir més i, per començar…. Hotel!