Connexió amb la natura des d’un càmping

Piscina de La Ballena Alegre, càmping a Sant Pere Pescador.
La Ballena Alegre, càmping a Sant Pere Pescador, Alt Empordà.
Càmping internacional de calonge amb la natura.
Càmping Vall d'Aro a Platja d'Aro.

De les moltes fórmules que existeixen per gaudir d’unes vacances fetes a mida a la Costa Brava i al Pirineu de Girona, el càmping és una de les propostes més atractives. En tenda de campanya, bungalow o autocaravana, l’oferta d’establiments i activitats és tan àmplia que segur que trobaràs el racó de natura que necessites per passar uns dies de pel·lícula amb la família o els amics. I és que els càmpings de Girona són una font inesgotable de propostes de natura i turisme actiu, perquè a banda d’oferir-te serveis de primera qualitat són el punt de sortida d’excursions i activitats a l’aire lliure, de descoberta de l’entorn i una plataforma única perquè gaudeixis de tots els recursos turístics del territori que els acull. A la zona pirinenca hi trobaràs càmpings amb una ubicació excepcional i amb vistes extraordinàries, voltats de rius i prats i amb una llista inesgotable de caminades i excursions per gaudir de la tranquil·litat d’unes vacances en plena natura. També la zona interior acull diversos establiments equipats amb molt de gust i amb tots els serveis que necessites per desconnectar i sortir a fer quilòmetres caminant o amb bicicleta, aprofitant les diferents rutes ciclables que creuen el territori de dalt a baix.

Constant inversió en la millora d’instal·lacions

L’estiu es viu intensament des d’un càmping a la Costa Brava. En trobareu a tota la façana litoral i de totes les tipologies. Ambients tranquils i familiars amb grans piscines, zones d’ombra, propers a les platges i als diferents Parcs Naturals de Girona, i amb uns equipaments que són referència a Europa. Cada any els càmpings inverteixen molts diners en mantenir i millorar les seves instal·lacions, que us connectaran amb tota l’oferta turística dels seus municipis i la gran activitat cultural i lúdica que preparen cada temporada d’estiu. Aquest any els establiments de l’Associació de Càmpings de Girona han invertit 25 milions d’euros per consolidar-se com a grans parcs de vacances i millorar la seva oferta turística, que ja és capdavantera.

Són establiments que s’adapten a les necessitats de confort i pressupost de cada família. Aposten per la sostenibilitat i ofereixen el millor servei i activitats complementàries per gaudir dels avantatges que comporta la vida a l’aire lliure en un ambient relaxat, oferint la possibilitat de practicar les vostres aficions en un entorn natural privilegiat.

Fotos: Jordi Mollfulleda, Pep Iglesias, Coral del Rio, Arxiu Imatges PTCBG