Corrent sota les estrelles, amb la Night Trail de Lloret de Mar

Córrer de nit, i pels millors senders arran de costa a Lloret de Mar. Què, el pla és atractiu oi? Doncs sàpigues que el 2 de juliol es farà una nova edició de la Night Trail Lloret de Mar, una cursa popular per a tots els públics que us permetrà gaudir de l’esport i la natura al mateix temps.

Lloret és una vila de moltes cares, i la que ensenya quan el sol comença a caure a l’horitzó de la Costa Brava és una de les més màgiques. Aprofiteu aquesta ocasió única per recórrer al vostre ritme l’entorn natural de Lloret, corrent pels camins de ronda i gaudint de l’arribada somiada a la platja gran, on passat l’arc de meta us hi espera foc, música i un públic entregat que us farà posar la pell de gallina després de l’esforç.

Per tal que tothom hi trobi el seu encaix es proposen tres distàncies: la de 7 quilòmetres, que es pot fer caminant o corrent, la de 16 km i la més llarga de 212 km d’autèntic trail. Les proves seran cronometrades, i cada participant portarà un xip per registrar el seu temps.

Si encara no us heu inscrit online, durant tot el matí del dissabte a la Plaça de la Vila podeu fer la vostra inscripció i recollir els dorsals de les tres modalitats de cursa. També es recolliran dorsals durant la tarda a l’oficina de Turisme.

21h, sortida 21 km

Els més agosarats teniu per davant una mitja marató, amb un desnivell positiu de 469 metres, i trobareu tres punts d’avituallament: als punts quilomètrics 4, 11 i 17.

21:30h, sortida 16 km i 7 km

Els de la marxa curta tindreu un desnivell molt suau, de 68 metres, i avituallament al quilòmetre 3.

Els qui feu el Trail de 16 km tindreu per davant 321 metres de desnivell i podreu recuperar forces als avituallaments del quilòmetre 4, 6 i 12.

Doncs ja ho sabeu, aprofiteu aquesta oportunitat de fer esport, gaudint d’un entorn natural extraordinari, que de nit encara sembla més màgic.

Fotos: Night Trail Lloret de Mar