Costa Brava en globus: redescobrir la terra des d’un balcó a mil metres

Probablement no hi hagi vista més privilegiada que la de l’ocell, des de la plenitud que t’ofereix l’alçada i amb la majestuositat del silenci que es respira allà dalt. De volar no en sabrem, ja ho tenim assumit, però enfilar-se en un globus és la sensació més semblant que podem trobar, fent el badoc des d’una cistella on s’hi concentren emocions i sensacions, amb un territori únic sota els peus. Al Pirineu de Girona i la Costa Brava hi ha diverses empreses que t’ofereixen la deliciosa experiència de contemplar-ho tot des d’un globus, un balcó a mil metres d’alçada, de poder resseguir amb la vista la multitud de pobles i ermites perdudes per les muntanyes, els infinits camps de conreu de les planes i valls, el perfil retallat d’uns cims que des de tan amunt semblen molt més assequibles i les cales i platges que dibuixen tota la línia de la costa.

Tot i que el globus queda en mans dels capricis del vent podreu escollir si voleu gaudir de paisatges interiors o marítims. A Vol de Coloms ofereixen sortides des de Santa Pau per sobrevolar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un paisatge únic en contrastos i colors i majestuós des de l’aire.

 

Si sou més de mar i voleu captivar-vos amb una panoràmica inèdita de la Costa Brava, fluint amb l’aire, teniu a Globus Costa Brava que us enfilaran amunt per admirar la badia de Roses, les Illes Medes i el Pirineu, pobles medievals i tots els contrastos paisatgístics de les diferents èpoques de l’any. Amb ells podreu descobrir racons que ni imaginàveu.

Aquestes empreses ofereixen, a més, tots els serveis complementaris que us caldran per gaudir d’una jornada segura i confortable. Fan el trasllat del grup fins a la zona d’enlairament, seguiment per carretera, serveixen esmorzar i brindis i servei fotogràfic. Els globus de les dues companyies tenen cistelles adaptades per a persones mobilitat reduïda, un valor afegit per viure amb emoció i intensitat l’experiència del vol de forma inclusiva i accessible.

Es tracta de redescobrir amb uns ulls nous una terra admirada des de totes bandes però que sempre amaga alguna perspectiva inèdita.

Fotos: Dani Salvà i Arxiu d’Imatges PTCBG