La Costa Brava com mai l’havies vista

Quan Jules Verne va presentar al món les aventures del Capità Nemo, a bord del submarí Nautilus, ja es devia imaginar que 150 anys després els vaixells de visió submarina fascinarien a visitants d’arreu del món, meravellats per la bellesa de la Costa Brava. I és que aquest és un escenari ideal per veure un autèntic espectacle sota l’aigua.

Us convidem a embarcar-vos a algun dels vaixells de visió submarina. Posen a l’abast de petits i grans tant la bellesa com la riquesa del fons marí, en excursions que surten des de diverses localitats de la costa gironina. Roses, L’Escala, Blanes o L’Estartit ofereixen aquest tipus de rutes que, de ben segur, no us deixaran pas indiferents. A través dels grans finestrals d’unes cabines interiors que es troben per sota la línia de flotació, podreu sentir-vos que formeu part d’aquest misteriós paisatge submarí, i haureu d’estar atents per veure quines espècies descobriu.

Una manera excepcional per “capbussar-se” a les aigües de la Costa Brava, ara que comencen a baixar les temperatures. Per descobrir, per exemple, tota la riquesa submarina del Parc Natural del Cap de Creus, la reserva natural de les Illes Medes o la costa de Lloret i Tossa de Mar. A més, teniu la possibilitat de fer-ho amb embarcacions més petites. La millor manera per poder acostar-nos a les coves i observar amb detall la flora i fauna d’aquests ecosistemes tan genuïns.

És un pla ideal per a tota la família, per meravellar a tot tipus de persones i de totes les edats. Per conèixer de primera mà les bondats i meravelles del fons marí de la costa gironina. Per descobrir la Costa Brava com no l’havies vista mai, a bord d’un magnífic vaixell de visió submarina.

Fotos: Toni León, Nautilus, Arxiu d’Imatges PTCBG