Cursos de vela a l’Estartit, viu la Costa Brava des del mar

Hissem la vela i anem a viure la Costa Brava des del mar! Us proposem el primer contacte amb la navegació a vela, una experiència que teniu al vostre abast i que us permetrà viure una experiència fascinant, lliscant sobre l’aigua en un entorn natural extraordinari, i aprenent els conceptes bàsics de navegació. Ja us advertim que voldreu repetir!

curs de vela

Al Club Nàutic Estartit hi podeu fer bateigs de vela lleugera i vela creuer, unes sortides totalment personalitzades i que són indicades tant per adults com a infants.

Descobriu les Illes Medes navegant amb una embarcació a vela

Anem per feina, que les Medes us esperen! Farem una sortida amb guies titulats per la badia de l’Estartit amb un J-24, un petit creuer de 7 metres i mig d’eslora o un Raquero, una embarcació col·lectiva de vela lleugera.

curs de vela lleugera

Sabeu on és la popa i on la proa? Els experts que us acompanyaran en tot moment us introduiran en la nomenclatura nàutica, i us ensenyaran trucs per navegar ben segurs, com seguir els rumbs, i fins i tot us faran portar el timó una estona, quan ja hàgiu demostrat que heu parat molta atenció!

Casal d’estiu a l’aigua, una experiència refrescant

Durant l’estiu els més joves també poden assistir a aquestes activitats lúdiques i esportives, com ara el paddle surf, caiac i curs de vela per nens. Són sessions matinals de cinc dies, de tres hores cadascuna, que s’adapten a l’edat dels participants i al seu nivell de coneixement del medi aquàtic.

curs de vela lleugera per adults
Pràctica de vela a la badia de L’Estartit

Cada estiu el Club Nàutic és el punt de trobada per a molts nens i nenes que comparteixen la seva passió pels esports nàutics i per la vela lleugera.

Cursos de vela lleugera homologats

Si voleu fer un pas més enllà i obtenir el primer títol de navegació, el Club Nàutic Estartit també ofereix cursos de vela lleugera i vela creuer totalment personalitzats i homologats. De la mà d’instructors certificats, podreu prendre contacte en el món de la vela lleugera, fins a perfeccionar la vostra tècnica a nivell professional.

L’Escola de Vela del Club Nàutic Estartit està homologada per la Federació Catalana de Vela, i compleix amb tots els estàndards d’ensenyament, en unes instal·lacions modernes on es vetlla per la gestió de la qualitat, certificada per les normes ISO i EMAS i la seva política de protecció mediambiental.

Fotos: Club Nàutic Estartit, Toni León, Arxiu d’imatges PTCBG