Els millors càmpings de Girona, distingits amb premis internacionals

Hi han tornat! Els càmpings de Girona han estat premiats de nou com als millors de tot Europa, unes distincions que consoliden aquests establiments com una oferta de qualitat i prestigi de renom internacional.

I no ha estat qualsevol qui així ho ha determinat. L’associació automobilística de referència als Països Baixos, ANWB, ha premiat sis càmpings de la Costa Brava, després de rebre les votacions de 26.000 campistes holandesos i una auditoria externa que controla el procediment.

Instal·lacions d'un dels millors càmpings de girona
El càmping La Laguna, de Castelló d’Empúries

Es tracta de la Laguna de Castelló d’Empúries (Alt Empordà), les Medes de l’Estartit (Baix Empordà), el Sandaya Cypsela de Pals (Baix Empordà), l’Aquarius, l’Àmfora, Las Dunas, la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador (Alt Empordà) i l’Eurocamping de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà).  Aquest darrer ha estat la primera vegada que rep la distinció.

I a banda d’aquests establiments premiats, altres càmpings gironins han quedat nominats en aquests premis que s’han entregat a Utrecht (Països Baixos). La Ballena Alegre ha estat nominat en la categoria de càmping familiar més agradable a prop del mar, mentre que el Yelloh! Village Sant Pol, de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), també ha estat nominat com a allotjament més singular.

Un exemple al sector per la constant inversió

Ja fa anys que els càmpings de Girona son exemple al sector, i cada any inverteixen en renovar serveis prioritzant la qualitat i el confort, es modernitzen instal·lacions apostant per l’eficiència energètica i la sostenibilitat i es cuiden tots els detalls, absolutament tots.

Millors càmpings de Girona
La zona de bungalows del Sandaya Cypsela, de Pals

I fruit d’aquesta aposta per la qualitat, sis altres càmpings de Girona també han estat premiats a la ciutat alemanya de Stuttgart, amb el guardó Superplätze 2023. El premi va ser concedit per l’Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), l’associació automobilística més gran d’Europa i que compta amb més de 20 milions de famílies associades.

Per escollir els càmpings guanyadors, l’entitat envia inspectors a visitar els establiments i, un cop allà, aquests avaluen els càmpings. Entre els criteris que analitzen hi ha l’equipament i el manteniment de les instal·lacions, les activitats de lleure, la gastronomia i els servei. I enguany els càmpings que han rebut la màxima puntuació a totes les categories, i per tant el reconeixement, son sis i situats a la Costa Brava: Les Medes, El Delfin Verde, L’Àmfora, La Ballena Alegre, Las Dunas i Aquarius.

Descobreix també els millors càmpings de la Costa Brava guardonats amb els ACSI Awards 2022.