Diversió i aprenentatge assegurats amb el nou Escape Room de La Molina!

Escape Room Allau a La Molina.
Estació de La Molina.
Alerta Allau, el nou Escape Room de La Molina.

Si us pensàveu que la moda dels escape room ja havia tocat sostre, estàveu equivocats. Anem més amunt encara, i arribem a La Molina! Aquesta temporada, l’estació de muntanya es desmarca i estrena una nova activitat: Escape Snow La Molina ‘Alerta Allau’, de la mà d’Altitud Extrem.

Us escape room amb diversos enigmes per rescatar a víctimes d’una allau

Entrem en situació: poseu-vos a la pell d’un equip de socorristes que rebeu l’alerta per una allau, i tenim diverses víctimes colgades! Abans que s’acabi el temps i es quedin sense oxigen haureu d’aprendre com rescatar-los i aconseguir treure’ls d’allà sota, d’acord? Els primers reptes els haureu de resoldre dins d’una carpa, amb una gran ambientació en la que fins i tot sentireu com arriben els helicòpters de rescat. I més tard, amb la pala a les mans, cap a la neu! Us haureu d’enfrontar a diversos factors contradictoris i complexos, i durant l’activitat haureu de resoldre tres enigmes, necessaris per trobar les víctimes i poder rescatar-les. Pot semblar un pèl inquietant, angoixant… però estem convençuts que no us deixarà indiferents i que marxareu carregats d’adrenalina.

Els primers enigmes els haureu de resoldre dins la carpa

En aquesta activitat tant especial podreu aprendre les característiques de la muntanya nevada, els perills que suposa i conèixer la tasca dels professionals que treballen per la vostra seguretat.

Creieu que sereu capaços d’aconseguir rescatar les víctimes de l’allau? Ja us hi podeu apuntar (podeu ser fins a cinc participants). Però no us despisteu i feu-ne la reserva! El preu de l’activitat és de 14 euros per persona, i un cop acabat l’Escape room us faran entrega d’un diploma.

Posta de sol des d’un mirador privilegiat

Amb plans com aquests es fa difícil tenir un no per resposta. Així que, aprofiteu les setmanes que queden de temporada de neu i expliqueu-nos què us ha semblat l’experiència!

I per si no n’hi havia prou, La Molina compta amb altres propostes ben temptadores. I es que per acabar de completar el dia teniu l’opció de pujar al Telecabina Cadí-Moixeró, i gaudir de 20 minuts de trajecte, amb vistes de 360 graus de La Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès mentre veieu la posta de sol. L’última parada? El refugi Niu de l’Àliga, a la zona més alta de l’estació, on hi podreu sopar o fer un descens nocturn a la llum de la lluna. Recordeu fer-ne la reserva també!