Esquí a La Molina, atreveix-te amb la mítica pista Barcelona!

Després dels treballs de remodelació que han servit per millorar-ne la seguretat i la qualitat de l’esquiada, la mítica pista Barcelona torna a ser un dels vostres reptes per aquesta temporada a La Molina, convertida en la pista negra més llarga de la península.

La pista negra més llarga de la península

Els darrers mesos s’hi han tret rocs de grans dimensions, reperfilat el terreny, i també s’han retirat alguns arbres i canalitzat les aigües, en un traçat de gairebé 5 quilòmetres de longitud, amb un desnivell de 859 metres i un 66% de pendent màxim.

Amb aquestes millores, dutes a terme sota el seguiment de la comissió mediambiental, la històrica pista està en procés d’homologació per part de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), per poder acollir curses internacionals de descens, amb la voluntat de ser un dels referents de l’esquí de velocitat al Pirineu. Uns treballs de millora que també l’han fet molt més atractiva pels esquiadors d’alt nivell com vosaltres. Què, us atreviu a provar-la?

Més de 40 quilòmetres de domini esquiable

L’estrena de la pista Barcelona ha coincidit amb l’obertura  de la Coma, Isards, Boulevard i Ponent, el que permet a l’estació oferir un total de 42 pistes, 43 quilòmetres esquiables i 12 remuntadors en funcionament.  

A més, a la zona Trampolí també s’ha obert l’Slàlom Nissan e-Power. Es tracta d’un recorregut en el qual, en acabar el descens, els esquiadors poden veure el temps que han fet i descarregar el vídeo de la seva baixada a la web de La Molina.

I pels riders amb ganes de saltar i fer cabrioles al Snowpark de Trampolí també s’hi ha estrenat el Big Air Bag, així que ja trigueu a demostrar a tothom les vostres habilitats amb la taula de snow o els esquís!

Pista negra més llarga de la península

Passeig panoràmic en telecabina

I pels qui no voleu esquiar, o per si us ve de gust descansar una estona de baixades infinites, teniu la proposta de fer un passeig panoràmic amb el Telecabina Cadí-Moixeró, una activitat perfecta per a totes les edats i que us permetrà gaudir d’unes vistes absolutament fascinants de La Molina i del Pirineu de Girona.

Forfait de mitja temporada… i Carnestoltes el 18 de febrer!

Ja som a mig febrer, i el que resta de temporada d’esquí promet ser apassionant! Aprofiteu l’opció de fer-vos el forfet de mitja temporada, que si sumeu al lloguer d’una consigna per deixar-hi el vostre equip d’esquí, us suposarà rebre un regal de part de La Molina!

I finalment, si voleu gaudir de la festa del Carnestoles, el dissabte 18 de febrer  us hi esperen els pirates, que us proposaran l’activitat de la recerca d’un tresor tot esquiant. Ja podeu fer la vostra inscripció. Diversió, disfresses i esquí a La Molina… l’èxit està garantit!