La neu us espera al Pirineu de Girona

Alguns ja heu fet les primeres baixades i d’altres esteu encerant els esquís o la taula d’snow per estrenar temporada. Però també hi deu haver qui encara no sap què fer els propers dies d’hivern. Després de més de mig any esperant, segur que sou molts els que voleu baixar muntanyes. Preneu nota, perquè us expliquem les novetats de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona, que ja us esperen amb els braços oberts.

Les estacions de muntanya us presenten les seves novetats

Mireu i escolliu, perquè teniu quatre estacions d’esquí alpí ben a prop i a punt per gaudir del vostre esport preferit. Totes elles ofereixen activitats i serveis, carregats de diversió i enfocats a tots als públics.

La Molina i la Masella, novetats

Comencem parlant-vos de La Molina, que ja porta dies oberta i enguany ha estrenat dos remuntadors, que permeten tenir un accés més directe entre La Molina i Masella. Popular, familiar i freqüentada per la seva proximitat, La Molina us permetrà gaudir de la millor neu i, amb la novetat dels remuntadors, poder arribar fins al cim de la Tosa i al Parc Natural Cadí Moixeró.

De Masella hem de destacar que aquesta temporada al Pirineu de Girona ha millorat la xarxa de neu produïda, ha adquirit una màquina trepitjaneu, i també ha millorat la senyalització a les pistes, a banda d’haver ampliat la terrassa del restaurant de Coma Oriola. A més, si sou dels que aneu amb el mòbil o la tablet a tot arreu, trobareu cobertura Wifi a tots els punts bàsics de la zona.

Diferents ofertes a la Vall de Núria

Pel que fa Vall de Núria, que també ha engegat motors, es centra en una oferta amb tres principals eixos: Família, oferint activitats variades i lligades amb la natura; Relax, per poder desconnectar i portar una vida saludable, envoltats d’un entorn idíl·lic; i Actiu, dirigit a aquells que busquin reptes i activitats més animades.

Vallter 2000, la pista més esportiva

D’altra banda, també podeu optar per anar a Vallter 2000, que ja ho té tot a punt perquè us enfileu als seus remuntadors actualitzats. Durant aquests mesos d’hivern, podreu practicar tota mena d’activitats esportives a la neu: esquí alpí, snowboard, freeride, activitats de muntanya, sortides amb raquetes o esquí de muntanya, i l’estació també compta amb activitats lúdiques pels més petits de casa.

34 km de pistes a Guils Fontanera

Si preferiu practicar esquí nòrdic ja sabeu que som molt de Guils Fontanera, que ja ha obert les seves portes. Gràcies a la situació geogràfica que té compta amb més temps d’innivació i pot oferir fins a 34 km de pistes. Aquesta estació també és coneguda pels practicants de raquetes de neu, que coneixen bé els tres circuits perfectament senyalitzats, que us faran gaudir de la neu, la natura, practicar esport i provar noves experiències.

Què, esquís a punt doncs?