Vol de Coloms: contemplar la Garrotxa amb ulls d’ocell

Segur que heu seguit amb atenció moltes de les propostes que us hem anat explicant, amb diferents excursions i rutes per fer a peu o amb bicicleta. Algunes d’elles s’enfilen fins a cims molt alts, però avui volem portar-vos més enllà, més amunt! Avui no volem tocar de peus a terra, volem volar. I és que, qui no ha desitjat alguna vegada poder-ho fer?

Per això marxarem amb globus. Vol de Coloms pot aconseguir que voleu d’una manera molt especial. Aquesta empresa amb seu a l’encantadora Santa Pau està especialitzada en realitzar vols en globus per la Garrotxa. Aprofitant el vent d’aquesta meravellosa zona podreu albirar el Pirineu i la Costa Brava, sobrevolant el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, considerat el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica.

Sentir que floteu, el silenci i la calma, que l’aire us acarona la cara… Observar els camps garrotxins, els impressionants volcans des d’ulls d’ocell, el paisatge de contrastos i colors, quedar enamorat dels pobles i ermites que hi ha perduts per les muntanyes, contemplar els cims més sinuosos i veure el mar des de tant amunt… i tot plegat, dins una cistella, és una experiència i un privilegi que s’ha de viure, almenys, una vegada a la vida.

Vol de Coloms fa més de 25 anys que ofereix aquesta experiència sobre el territori garrotxí. I és que el microclima de la zona els permet volar a qualsevol època de l’any, observant els camps florits de la primavera, els clars estius, els marrons i ocres de la tardor o les muntanyes nevades a l’hivern.

A més, ofereixen sortides adaptades a totes les edats i necessitats, famílies amb nens, persones grans i amb mobilitat reduïda. Les seves cistelles són àmplies, còmodes i amb porta per facilitar-ne l’accés.

L’empresa també prepara i organitza el moment idoni segons l’esdeveniment que es vulgui celebrar: aniversaris, una proposta de matrimoni, preparar un missatge escrit a les bales de palla per ser llegit des de les altures, i bufar les espelmes a centenars de metres d’alçada. Tot plegat, pensat per fer-vos gaudir del moment i convertir-lo en inoblidable.

I no patiu perquè no us haureu de preocupar de res perquè Vol de Coloms s’encarrega de traslladar-vos fins a la zona d’enlairament. I un cop voleu, sempre acompanyats del seu equip de professionals, en fan el seguiment per carretera. I per si no n’hi havia prou, podreu brindar des del cel amb cava rosat i fotografiar les magnífiques vistes de 360 graus que us ofereix aquest viatge en globus.

Emocioneu-vos descobrint una nova manera de veure la Garrotxa.