Glàmping, acampar a la natura sense renunciar a cap comoditat

Hi ha un establiment per a cada tipus de viatger, i també hi ha viatgers per donar sentit a la multitud de propostes d’allotjament que trobareu a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Què és el glàmping?

Avui us parlarem d’una fórmula que potser no heu provat mai, i que consisteix en acampar a la natura amb glamur, i sense renunciar a cap de les comoditats que us reconforten.
Què, veniu de glàmping?

Què és el Glàmping?

L’Associació de Càmpings de Girona té una quinzena de càmpings que gaudeixen del segell de qualitat Glàmping Friendly, als quals podreu gaudir d’unes vacances de tardor assaborint els paisatges de costa o l’entorn natural del Pirineu, amb la possibilitat que aquest sigui el punt de partida d’un munt d’activitats de turisme actiu com el senderisme, cicloturisme, golf, esports nàutics… I si comencen a venir nits més fredes, no patiu gens ni mica, perquè en aquests establiments hi trobareu tot el caliu necessari per passar unes vetllades inoblidables.

Tenda de glàmping en plena natura

Dormir en un glàmping en plena natura, i equipat fins a l’últim detall

Si no coneixeu aquesta fórmula, us sorprendrà, fins i tot als més exigents. Hi trobareu des de bungalous, cabanes, casetes dalt dels arbres o luxoses tendes de càmping equipades amb tot el que necessiteu per passar uns dies en harmonia amb la natura, i sense que hi falti cap comoditat: cuina, lavabo, llits, electrodomèstics, terrasses i porxos equipats amb tot el  mobiliari per gaudir de llargues nits estrellades… Per tant, pocs preparatius, molta comoditat i la màxima tranquil·litat. Què més necessiteu?

Dormir en un glàmping a plena natura

La comoditat en una tenda de glàmping no es sacrifica

Trobareu fórmules de glàmping al llarg de tot el litoral de la Costa Brava i també a l’interior, per tal que tothom esculli la seva destinació preferida. I totes tenen en comú la premissa que la comoditat no es sacrifica. Així que, prepareu les quatre coses que us calen per passar uns dies fora en un refugi per desconnectar de la rutina, per connectar només amb la natura. Atreviu-vos a provar aquesta innovadora fórmula. Repetireu!

Fotos: Associació de Càmpings de Girona