La Gran Fondo Lloret Costa Brava, virtual i solidària

El diumenge 26 d’abril s’havia de celebrar una nova edició d’una de les cicloturistes més populars de casa nostra, la Gran Fondo Lloret Costa Brava. La pandèmia de la Covid-19 ha provocat el seu ajornament fins al 18 d’octubre, però l’organització de la prova vol contribuir en la lluita contra el coronavirus i, al mateix temps, regalar una matinal virtual de ciclisme i bons amics a tothom qui s’hi vulgui sumar. La Gran Fondo de Lloret de Mar serà des de casa, és clar, no pot ser d’una altra manera aquests dies, però la proposta és ben atractiva i el llistat de participants il·lustres que hi col·laboraran fa molta patxoca.  

El 26 d’abril es farà l’edició virtual i el 18 d’octubre la cursa real

Per prendre part en aquesta proposta de ciclisme, diversió i solidaritat només us heu  d’inscriure online, fer la vostra aportació benèfica i donar-vos d’alta a l’aplicació de ciclisme indoor Zwift, fent-vos seguidors de la Gran Fondo Lloret Costa Brava. Prepareu els rodets a casa vostra i a pedalar! A les 10h començarà la retransmissió en directe per l’Instagram Live de la cursa i de seguida es donarà la sortida virtual amb l’speaker, Mentre aneu gaudint del repte es farà una xerrada sobre hidratació en l’entrenament durant el confinament a casa, i s’aniran fent entrevistes en directe a esportistes com Melcior Mauri, Sandra Santanyes, Nani Roma, Tommi Misser, Rosa Romero, Marc Coma, Nil Cardona, Laia Sanz, Marc Pinsach, Víctor del Corral, Òscar Pujol, Genís Zapater, Marcel Zamora… Quin cartell, oi?

La proposta és ciclista, però per col·laborar amb el projecte podeu fer qualsevol activitat física com córrer, caminar, pujar escales… Tots els beneficis que es recullin es destinaran al projecte #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, per contribuir a un assaig clínic per frenar la transmissió del Covid-19. Les aportacions es podran seguir fent fins a mitjanit del mateix 26 d’abril, i durant tot el matí s’aniran fent sorteigs d’inscripcions gratuïtes a proves ciclistes no virtuals, mascaretes personalitzades i altres premis.

Ciclistes durant la cursa Grand Fondo de Lloret de Mar.

Ja ho sabeu, una bona proposta per aquest diumenge al matí. I aneu fent un tastet del que serà la Gran Fondo Lloret de Mar real, la no confinada, que es farà el 18 d’octubre. Aleshores sí que podrem gaudir de la brisa del mar, de l’encant de les platges de Lloret de Mar i les carreteres serpentejants de les Gavarres. Hi podreu participar en un recorregut de 91 km o al llarg de 162 km. Aneu fent cames, il·lusioneu-vos que ja queda menys i, mentrestant, cuideu-vos molt!

Rutes virtuals d’un realisme excepcional

Aquests dies de confinament els rodets ciclistes són la nostra salvació! Si a més de poder rodar voleu gaudir d’uns tracks d’autèntic ciclisme i d’un paisatge únic com el de la Costa Brava, teniu a la vostra disposició la proposta de Tacx. És una plataforma d’entrenament que ofereix un silenciós sistema de rodets i rutes d’un realisme excepcional, amb un nivell de detall que per uns moments oblidareu que pedaleu des de casa. Hi trobareu opcions de tota mena per endinsar-vos virtualment a les sensacions de  la carretera, amb un acurat anàlisi del vostre rendiment i amb propostes de millora dels entrenaments. I d’entre les moltes rutes que ofereix, trobareu les que us faran submergir de ple en el ciclisme a la Costa Brava i el seu entorn natural.