Els hotels del grup Costa Brava Verd Hotels us esperen amb els braços oberts

Després de setmanes amb activitats virtuals per fi us podem proposar de nou algunes activitats a l’aire lliure. Ja sabeu que totes estan condicionades per les diferents fases territorials de desescalada, però us podem anunciar que amb totes les mesures higièniques i de seguretat que podeu exigir, alguns hotels del grup Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya ja han obert i us esperen per oferir-vos uns dies de desconnexió més merescuda que mai.

Allotjaments a la Costa Brava i al Pirineu de Girona

A més, podeu escollir entre mar i muntanya, Costa Brava i Pirineu de Girona, de manera que trobareu el vostre allotjament idoni per celebrar que després del confinament el territori segueix tan esplendorós com el vau deixar fa uns mesos.

Hotel El Far a Llafrac (Girona).
L’Hotel El Far, de Llafranc

A la Costa Brava hi trobareu el Park Hotel San Jorge de Platja d’Aro, elevat sobre dues cales d’aigües cristal·lines envoltades de pins que brinden un immens blau mediterrani. També al Baix Empordà, en un dels més altius promontoris davant de la Costa Brava, hi tenim  El Far Hotel Restaurant de Llafranc, i a tocar d’allí, l’Hotel Casa Calella. Al mateix Palafrugell l’Hotel Can Liret  també ha obert les seves portes per oferir-vos una estada d’allò més agradable, que pot ser el punt de partida de les vostres sortides per la Costa Brava. Així com l’Hostal Sa Tuna de Begur, una antiga caseta de pescadors reconvertida en un acollidor establiment a peu de platja. També en aquest municipi ja han reobert l’Hotel-Spa Classic Begur i el Petit Convent.

A Pals hi tenim dues reobertures, l’Hotel Es Portal i l‘Hotel Sa Punta, i també a la mateixa comarca us esperen a l’Hotel Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, a l’Hotel Picasso de Torroella de Montgrí i i a l‘Hotel Àncora de Palamós. Al mateix temps, a l’Alt Empordà tingueu present l’Hotel 1935, l’hotel rural Can Dispès de Viladamat, El Molí d’El Pont de Molins, la Masia La Palma d’Espinavessa i l’Hotel Els Caçadors, de Maçanet de Cabrenys.

I si teniu ganes de visitar la ciutat de Girona, ja teniu obert de nou l’Hotel Boutique Casa Cacao dels germans Roca.

Hi ha ganes d’escapades, ho sabem. Per això tenim propostes per a tot el territori. Preneu nota!

Hotel Sa Tuna a Begur (Girona)
Increible oi? Això és des de l’Hotel Sa Tuna, de Begur

Potser després del confinament teniu ganes de muntanya? Ganes d’aquell Pirineu que tant heu enyorat i que ara us espera més verd que mai? Doncs penseu en l’Hotel La Perla d’Olot, situat Situat a la ciutat d’Olot dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, o en l’Hotel Les Planes del Grau de Sant Joan de les Abadesses i l’Hotel Calitxó de Molló.

Ja ho veieu. Amb prudència i respectant les mesures de seguretat necessàries per fi ja és possible tornar a respirar natura i practicar activitats a l’aire lliure, comptant amb la fidelitat i el confort dels Petits Grans Hotels de Catalunya, Costa Brava Verd Hotels i Blau Verd Hotels.