Vols descobrir el jardí més ben amagat del Montseny?

Sempre paga la pena visitar el Montseny. Però potser, posats a triar, la tardor és l’època de l’any en que us el trobareu més esplèndid. De castanyes i bolets cada vegada costa més de trobar-ne (hi ha molta competència!), tot i que les intenses pluges d’aquests darrers dies asseguren una bona temporada boletaire. El que sí us podem garantir als qui visiteu aquest Parc Natural, situat a cavall entre les demarcacions de Girona i Barcelona, és que hi trobareu un munt d’activitats interessants, per a tots els públics i totes les edats.

Marqueu-vos al calendari, per exemple, el diumenge 4 de novembre. El Museu Etnològic del Montseny, La Gabella d’Arbúcies, organitza una visita guiada al Jardí Dendrològic del Roquer. No us sona? Normal, és un dels secrets més ben guardats del Montseny.

Al Jardí Dendrològic del Roquer hi podreu veure una col·lecció única d’arbres, amb aprofitament forestal procedent de tot el massís. Fins i tot arbres centenaris originaris procedents del cinc continents. Una bona excusa per conèixer, o per alguns pot ser una redescoberta, d’Arbúcies  i el Parc Natural del Montseny.

Per més informació i inscripcions truqueu al 972 860 908 o escriviu a p.montseny.cdmemga@diba.ca

Paga la pena, doncs, mirar cap al Montseny aquesta tardor. Aquesta del Jardí Dendrològic del Roquer és només una de les  moltes possibilitats que ens ofereix. A més, apostant des de ja fa anys per un turisme sostenible i de qualitat. Qui dóna més? El Parc Natural del Montseny t’ho regala tot aquesta tardor. Aprofita-ho!

Fotos: Salvador Bosch i Arxiu PTCBG