Construcció d’iglús de neu i gel a La Molina

Si us agrada la neu i deixeu que us sorprenguin els reptes, el 19 i 20 de febrer teniu una cita a La Molina, on us hi espera una activitat ben singular i molt recomanable de veure.

Voleu aprendre com es fa un iglú de neu?

En la nova edició de l’Ohmamiglú, i ja en van 24, de jornades dedicades a la construcció d’iglús amb blocs de neu.

Els especialistes són els membres de l’associació de constructors d’iglús de Catalunya, que faran una espectacular demostració de tall de gel i  arquitectura polar, per crear al llarg del dia unes construccions al·lucinants, dignes dels contes fantàstics ambientats al Pol Nord. Si aprofiteu el dia per esquiar a la Molina, que té prop de 40 pistes obertes per a tots els nivells, acosteu-vos fins al seu parc de neu per a seguir l’evolució d’aquestes obres mestre fetes només amb gel i neu. Veureu com els seus creadors, serra amb mà, van creant els blocs de gel que apilonen de manera estratègica per a crear unes originals casetes amb forma de cúpula on també hi passaran la nit.

I l’endemà, el diumenge 20 de febrer, tots els visitants que ho desitgin hi podran entrar a veure-les des de dins, apreciar tots els detalls de la construcció amb neu i fins i tot quedar-s’hi una estona a dins emulant la vida esquimal. Tot i no ser estrictament una competició, al final de la jornada es determinarà quin ha estat l’iglú més original i el millor construït.

Passeig nocturn en telecabina i baixada esquiant a la llum de la lluna

El mateix dissabte 19 de febrer teniu una gran oportunitat de viure una experiència única, amb el passeig panoràmic nocturn al Telecabina Cadí-Moixeró, que us durà fins a la cota més alta de l’estació, a més de 2.500 metres.

esquí nocturn a la Molina

La vista que us hi espera és absolutament fascinant, i memorable serà també el sopar al restaurant del Niu de l’Àliga (amb reserva trucant al 605 842 992) i la posterior baixada esquiant, cap a les deu de la nit, sota la llum de la lluna i amb l’acompanyament d’un guia.

Fotos: Associació de constructors d’iglús de Catalunya i La Molina