Estratègia i diversió, els ingredients del Làser Combat

Roba la bandera al Làser combat Ocitània
Treball en equip al Làser combat
Làser combat Ocitània
Làser combat de nit a Ocitània
Treball en equip al Làser combat Ocitània
Làser combat Ocitània
Treball en equip al Làser combat Ocitània
Làser combat Ocitània
Partida Làser combat Ocitània

Oblida’t del que tenies entès fins ara com a paintball o les guerres de pintura. El Làser Combat és una nova modalitat de joc en equips, per divertir-se amb la família, els amics o els companys de feina sense impactes ni gens de dolor. Només ofereix emoció, adrenalina i molta alegria. Això sí, requereix uns bons reflexos, una mínima estratègia de grup i una bona punteria! El Làser Combat es basa en una tecnologia que utilitza raigs infrarojos, els mateixos del comandament de la televisió, de manera que els “trets” que disparareu amb les vostres armes són absolutament inofensius, evitant portar aquelles aparatoses proteccions, i no deixen rastre al medi ambient.

Un nou camp a Gualta

A Ocitània Terra de Lleure han estrenat un nou camp, totalment apocalíptic, amb diferents recorreguts, amagatalls i molts elements per resguardar-se i des d’on planificar els vostres atacs a l’equip contrari. Els jocs que us trobareu al llarg de la partida són molt variats i es poden adaptar a cada grup. Tot el que passa al camp quedarà registrat a la memòria de les pistoles, així al final es poden conèixer els resultats. Una activitat sorprenent i apte per a tots els públics.

Envoltat de natura, en ple Baix Empordà, Ocitània és un centre d’activitats dirigides a tots els públics, com rutes en segway, en burricleta, miniquads o tirolines, entre d’altres. El Làser Combat és una de les experiències més actives que ofereixen i us recomanem que la viviu de en primer persona i us disposeu a córrer, amagar-vos, arrossegar-vos i cridar el que faci falta per aconseguir el principal objectiu de l’activitat: passar-ho bé amb els vostres amics.

Diferents durades i partides nocturnes

Podeu escollir diferents modalitats de partides, que de mitjana duren unes dues hores i compten amb una petita sessió de formació abans de començar,  així com explicacions entre els canvis de jocs. Una de les modalitats més espectaculars són les partides de Làser Nocturn, que es disputen equipats amb pistola i una llum frontal, i un camp il·luminat amb torxes. I si hi ha llum de lluna, aneu amb compte, us ajudarà a veure-hi, però també us farà més visibles pels vostres enemics!

Jocs d’arquers

Seguint la dinàmica del Làser Combat a Ocitània també podeu viure-hi aquesta experiència única, que utilitza arcs autèntics i fletxes amb punta d’escuma. És una activitat emocionant i de molta acció, que compta amb un espectacular camp de joc amb torres de vigilància i laberints, llocs ideals per a preparar una emboscada. El joc combina la tècnica de tir amb l’estratègia, perquè haureu de superar diferents reptes si voleu ser l’equip guanyador.

Més informació i reserves a www.ocitania.cat i al telèfon 972 75 50 82

Fotos: Ocitània