Neu de propina

El Pirineu ben nevat, la Masella està a punt

Ep, no guardeu els esquís! Aquest any el febrer i el març s’han intercanviat els papers i quan ja ens pensàvem que podríem guardar tot l’equip fins l’any que ve la neu ens ha sorprès de grata manera. I això vol dir que moltes estacions d’esquí allarguen la temporada i encara podem aprofitar els dies de Setmana Santa per gaudir de les diferents activitats que tenen programaes.

Per exemple, el proper divendres 19 d’abril La Molina celebra la V Gimcana Ous per Pasqua, una activitat lúdica gratuïta (amb el forfet de dia o temporada) on s’hauran de buscar els ous que hi ha amagats per l’estació. Una gimcana dirigida a tota la família i en què els més astuts podran guanyar premis. Però aquí no s’acaba la cosa, el diumenge 21 d’abril, tindrà lloc la VII Trisnow La Molina: esquí de muntanya, running i BTT, tres esports que es poden combinar o fer per separat, i que simbolitzaran la cloenda de la temporada d’esquí alpí i l’inici de la del mountain running i la BTT. Què, té bona pinta oi? Doncs ja us hi podeu inscriure!

A l’estació veïna, a Masella, tenen previst obrir fins a finals d’abril o a primers de maig, fins que les condicions del temps i de la neu ho permetin. Ells encaren la recta final de la temporada 2018-2019 amb la venda de l’abonament de final de temporada per tan sols 145 euros, que us dona dret a esquiar fins al tancament de l’estació i també us beneficiareu d’un descompte de 70 euros en l’abonament de la propera temporada. No us ho deixeu perdre! Podeu tramitar l’abonament aquí.

A Vall de Núria també podeu rematar la temporada amb una agenda d’activitats molt variada per aquest mes d’abril. I són per a tots els públics: contes amb Jaume Ibars (el proper dissabte 13), recerca lletres de Sant Jordi (dissabte 20), màgia amb el Mag Nani (el mateix dissabte 20), Recerca d’ous de Pasqua (el diumenge 21) o també podeu assistir a la 4a edició de GastroPirineus – Sopar de les estrelles els propers 29 i 30 d’abril. Trobareu tota la informació necessària al web de Vall de Núria.

I no ens oblidem de Vallter 2000, que fa pocs dies ha estat l’escenari de l’arribada d’una de les millors etapes de la Volta Ciclista a Catalunya, i que manté les seves pistes obertes fins el 23 d’abril, perquè pugueu apurar la Setmana Santa fins a l’última baixada.

Finalment, a Guils Fontanera aquesta darrera nevada ha permès habilitar de nou els circuits de raquetes de neu. Us en parlàvem fa pocs dies, recordeu?

Ja veieu que a les estacions d’esquí gironines hi ha molta activitat aquests dies, i és que poder allargar la temporada i aprofitar-la fins a l’últim minut és el somni dels amants de la neu i la muntanya. No trigueu!

Fotos: Arxiu d’imatges PTCBG