Nova i excitant temporada d’esquí al Pirineu de Girona

Ho veieu? Tot arriba! Aquells qui ja no podíeu més esperant la nova temporada d’esquí… aquí la teniu! El Pirineu de Girona ja us espera amb més de 200 km de superfície esquiable, i amb destacables millores en els accessos, la senyalització i la seguretat. En voleu més? Doncs també s’han optimitzat les botigues en línia i les aplicacions mòbils i s’amplien les propostes d’activitats per les festes de Nadal i les experiències a la neu més enllà de l’esquí.

Torna a obrir la mítica pista Barcelona de La Molina

Una de les novetats principals d’aquesta temporada d’hivern és la remodelació i adequació de la mítica pista Barcelona a La Molina. És un traçat negre de 4,75 quilòmetres, amb un desnivell de 859 metres i un 66% de pendent màxim, considerat el més llarg de l’Estat espanyol.

Esquí a la Molina
La Molina

La recuperació de la pista Barcelona ha passat pel condicionament del terreny, la col·locació de 73 innivadors per garantir la producció de neu, la instal·lació d’ancoratges per a màquines i paravents. Amb tota això, la pista permet obrir una bona part de la Tosa d’Alp a l’esquí i l’snowboard.

Vall de Núria, esquí per a tota la família

I un hivern més, a Vall de Núria hi trobareu una àmplia oferta de neu, dirigida tant a les famílies, com als esportistes i els visitants que volen gaudir d’un dia únic en un paisatge extraordinari. Entre les seves propostes destaca la nova oferta d’activitats per celebrar el Nadal i gaudir de la il·lusió i la màgia nadalenca en família. Els més petits podran participar en el conta contes, tallers de Nadal o veure l’arribada dels Reis d’Orient el 5 de gener. Per al públic adult, destaquen els passeigs amb màquines de retrac, les sortides nocturnes i de lluna plena amb raquetes de neu.

esquí Vall de Núria
Descens per una pista de Vall de Núria

Noves escoles d’esquí a Vallter

L’estació de Vallter ha incorporat dues noves escoles d’esquí i snowboard, una d’elles també empresa d’esports d’aventura de neu. Un servei que està disponible per tots els nivells tant per a adults com per a infants a partir dels 3 anys.

esquí Vallter
Vallter, una estació familiar

El Parc Lúdic tindrà noves portes d’accés i disposarà d’un espai de venda i recàrrega de forfets únic per aquesta zona. A més, s’han millorat els accessos a l’estació, garantint així el confort i la seguretat de les persones visitants.

Un món sencer d’esquí s’obre a Masella

Masella ha centrat esforços en la millora en la senyalització a pistes, amb nous elements de seguretat. També ha optimitzat la botiga online i l’app per tramitar forfets i serveis en un clic per a l’usuari i, també, ofereix abonaments a la carta que permeten esquiar més de 80 dies en cinquanta destinacions de neu d’arreu del món.

Esquí a Masella
L’estació de Masella

L’estació segueix renovant periòdicament la flota de motos de neu i maquinària trepitjaneu per fer gaudir a diari de la millor neu als visitants.

Esquí de fons i raquetes de neu a Guils Fontanera

I l’estació d’esquí nòrdic Guils Fontanera aquesta temporada compta amb 18 pistes que sumen un total de 34 km de pistes per a la pràctica de l’esquí de fons i quatre d’específiques per a raquetes, amb un total de 10 km. L’estació s’està posant a punt per obrir tan aviat com les condicions meteorològiques siguin favorables. Com a novetats, hi ha la renovació dels ponts dels itineraris de raquetes, l’emplaçament de nous plafons informatius i l’adquisició de nou material d’esquí de fons.

Esquí de fons Guils Fontanera
Esquí de fons a Guils Fontanera

Així que ja ho veieu, aquí tothom està preparat, només hi falteu vosaltres, que segur que us moriu de ganes de deixar traça al Pirineu de Girona. 

Fotos: Oriol Molas, Arxiu d’imatges PTCBG