Noves propostes per descobrir l’entorn natural de Lloret

Lloret de Mar us proposa una singular descoberta del seu patrimoni natural i cultural a través de Lloret Nature, un conjunt d’activitats per fer amb amics o en família que inclou sortides de marxa nòrdica, snorkel i tallers de descoberta de l’entorn. Tres maneres diferents de trepitjar el territori  i submergir-se per conèixer Lloret com mai t’havies imaginat, a través d’aquesta iniciativa de Lloret Turisme que s’ofereix en diferents idiomes.

D’una banda, amb les sortides de marxa nòrdica es proposen tres rutes diferents: el camí de ronda nord, el del sud i els boscos de Lloret. Aquesta modalitat esportiva es basa en l’ús de dos bastons que simulen l’acció de l’esquí de fons, i que permet un moviment natural que actua de forma suau però molt efectiva en tot el cos, aportant molts beneficis tant de salut com de millora de la condició física. Els recorreguts discorren pels boscos i pels camins de ronda de Lloret, i per apuntar-s’hi només cal portar roba i calçat còmode, aigua i un impermeable si amenaça pluja. Amb la inscripció de 4 euros ja s’hi inclouen els bastons. Aquestes sortides es fan els dimecres i dissabtes a les 10h fins el 17 de juny i es reprendran del 9 de setembre al 28 d’octubre.

 

Una altra proposta de Lloret Nature per viure-la en família és descobrir Lloret des de sota l’aigua, amb una immersió lleugera a l’abast de qualsevol durant la qual podreu veure la vida del fons del mar, peixos, algues… Es tracta d’una sortida guiada que no us deixarà indiferent. Tot l’equip necessari està inclòs en la inscripció, que val 10 euros per persona. Es fan sortides els dissabtes de juny i setembre a les 10h, des de la Casa del Mar.

El paquet de descoberta es tanca amb uns tallers per conèixer les curiositats de l’entorn natural de la vila. Acompanyats de guies veureu organismes de les platges i descobrireu el bosc, les seves plantes i animals a través de diferents activitats. Aquests tallers familiars es fan els dissabtes i es reprendran del 7 al 28 d’octubre, amb un preu de 5 euros.

Us podeu inscriure a totes les activitats que qualsevol de les oficines de turisme de Lloret de Mar.