[Activitat posposada] Solidaritat per les Vies Verdes de Girona

Atenció: A causa de la situació excepcional produïda per l’estat d’alarma, aquesta activitat ha sigut posposada. Segons informa la pròpia organització en aquest comunicat la prova es farà el 2021.

Coneixeu la Trailwalker? Aquesta popular prova de resistència tindrà lloc els propers 16 i 17 de maig, des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols, i molts esportistes ja fa mesos que es preparen per aquest repte. Però no només per aconseguir acabar la cursa, sinó per col·laborar també en la seva noble finalitat. I és que la Intermón Oxfam Trailwalker és un cursa solidària de 100 quilòmetres que es fa en equips de quatre persones, amb un màxim de 32 hores. L’objectiu? Recaptar donatius per lluitar contra la pobresa i la fam.

Per això, els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermón destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en més de 90 països. Aquest any, especialment dedicats a proporcionar aigua potable a les zones amb més difícil accés a aquest recurs bàsic.

La Oxfam Trailwalker 2020 ofereix propostes per a tothom

Ja us avancem que no és necessari ser un esportista d’elit, però sí que cal estar ben preparat físicament i mentalment, així que si voleu apuntar-vos-hi, encara hi sou a temps! Hi podeu participar en la cursa llarga (100 km en 32 hores) o la mitjana (55 km en 16 hores), i aquest any també s’incorpora la fórmula curta (10 km en 4 hores) pensada per a famílies.

Amb el que us hem dit ja teniu dos motius de pes per animar-vos, però aquí no acaba tot! El recorregut passa per les privilegiades Vies Verdes de Girona, antics traçats ferroviaris que us endinsaran per fabulosos paisatges, idonis per desconnectar i gaudir de la natura. I en cas que no vulgueu fer la cursa, sempre podeu apuntar-vos-ho a la llista de llocs pendents per visitar, i recórrer els trams a peu o en bicicleta. Les Vies Verdes de Girona compten amb 9 rutes diferents que creuen la Garrotxa, el Gironès i el Baix Empordà, per tant, teniu molt per triar i aprofitar!

Cada any, la Intermón Oxfam Trailwalker, aconsegueix un gran èxit i molta expectació. Per això, us animem a anar-hi, donar suport als corredors i alhora aprofitar la jornada per conèixer millor la zona. Podreu descobrir l’entorn natural de la província de Girona en un dels caps de setmana més importants de l’any en l’àmbit esportiu i solidari.