Paddel surf a la Costa Brava, descobrint les ruïnes d’Empúries des del mar

Les ruïnes d’Empúries son un reclam turístic de primer ordre, que cada any atreu a visitants d’arreu del món que volen conèixer de primera mà l’origen de la nostra civilització, en aquesta genuïna barreja de cultura grega i romana. Us heu preguntat mai per on van arribar aquests primers pobladors de la península ibèrica fa 2.500 anys? Exacte, des del mar! I des del mar us proposem una descoberta única d’aquest jaciment arqueològic, navegant a bord d’una taula de paddle surf i refrescant-vos amb una capbussada a les aigües de la costa de l’Escala.

Paddel surf a la Costa Brava

Si voleu gaudir de l’estiu sense sortir de l’aigua, al Club Nàutic l’Escala hi trobareu propostes per a tots els gustos, des de navegació, submarinisme, cursos de vela, podreu llogar embarcacions… I la sortida guiada en paddle surf és una de les propostes més refrescants per aquest estiu. És una bona manera de descobrir des d’un punt de vista poc habitual tota l’esplendor del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, enfilats damunt d’una taula en una activitat que combina a la perfecció el lleure, la natura, el mar obert i que garanteix diversió a tota hora.

Sortides guiades amb paddle surf des de l’Escala

Ho pot practicar tothom, des dels més joves fins al més grans, només cal saber nedar. Un guia titulat us acompanyarà en tot moment en aquest recorregut costaner, que també us permetrà endinsar-vos en coves amagades entre les roques, un privilegi només a l’abast dels navegants com vosaltres que hi arribareu en embarcacions sense motor.

Paddle surf a l'Escala
La sortida us portarà a descobrir coves marines

És una sortida en grup que fomenta les sensacions, amb un professional que us anirà ensenyant els trucs per a una bona navegació i també us explicarà pinzellades històriques i de la natura que us envolta en aquest paratge natural a tocar de les Illes Medes.

Fotos: Club Nàutic l’Escala, Maria Geli i Pilar Planagumà, Arxiu d’imatges PTCBG