Aquest mes de maig, sent la natura dins teu

T’has parat mai a pensar que tens a tocar un paisatge únic que potser no coneixes prou? Saps que hi ha milers de turistes que cada any fan milions de quilòmetres per venir a descobrir-lo a través de tota mena d’activitats? I és que poques zones al món tenen un patrimoni natural tan ric i variat com els espais i parcs naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i la tercera edició de l’Ennatura’t arriba entre les aturades de Setmana Santa i l’estiu per oferir un gran ventall d’activitats a la natura dirigides a famílies, amants de l’aventura, aficionats a la bicicleta i aquells que cerquen la natura per conèixer millor la història del territori.

Nadador davant la platja de la Costa Brava.

Ens hem proposat despertar l’interès de ciutadans i visitants sobre els recursos i atractius del patrimoni natural del territori gironí en la vessant turística i sostenible, i estem convençuts que ho aconseguirem. Busca entre la cinquantena d’activitats exclusives, paquets turístics i promocions que van des de la Costa Brava fins al Pirineu de Girona i que estaran actives durant tot el mes de maig. Aquesta singular campanya us permetrà descobrir el territori d’una manera diferent amb activitats que van dels 3 € als  310 €, com a màxim.

El tret de sortida de l’Ennaturat 2017 serà l’1 de maig, a l’Estartit, amb una doble acció: L’#Instaennaturat, que agruparà els millors instagramers de la zona, i l’activitat d’Els Robinson, una sortida en vaixell que portarà els participants de l’Estartit a l’Escala per descobrir els penya-segats del parc del Montgrí, un indret amb una geologia particular i bellesa excepcional.

Activitat + allotjament com a premi al concurs d’Instagram

Una de les novetats d’enguany és que de les activitats ofertades, catorze ofereixen la possibilitat de combinar-les  amb l’allotjament. I precisament un paquet d’activitat i pensió serà el premi que rebrà el guanyador del concurs que estarà actiu durant tot el mes de maig a Instagram. Per participar-hi cal que etiqueteu les vostres fotografies amb #Instaennaturat #InCostaBrava #InPyrenees.

A gent diversa, propostes úniques

Activitats singulars i exclusives com ara Coastering, sortides en veler a la posta de sol per les Illes Medes i el Montgrí, observació de peixos lluna, i passejada pel camí de ronda de la Costa Brava amb cata de ratafies en barraca de pescadors són algunes de les novetats d’aquesta campanya promocional, que cobreix les inquietuds dels visitants més exigents.

Aquí podeu trobar la programació completa de l’Ennatura’t 2017, amb propostes tan diverses com una ruta medieval en bicicleta per l’Empordà i les Gavarres, la combinació de senderisme i caiac per descobrir els tresors del mar, sortides amb embarcació de pesca artesanal, paddle surf, descoberta de papallones a la Garrotxa, salts en paracaigudes, excursions amb globus sobrevolant tota la demarcació o Nordic Walking al Montseny, per descobrir la vessant més oriental d’aquesta serralada de la mà d’un guia i guanyar-se el repòs en l’entorn tranquil d’una casa rural.

Foto: Pere Duran, Arxiu Imatges PTCBG