Aquest estiu activa’t al Pirineu de Girona

El Pirineu de Girona és un escenari natural fascinant, i els mesos d’estiu són idonis per a practicar-hi tota mena d’activitats i gaudir-los intensament.

T’has fixat mai en la forma que tenen els Pirineus? Estan farcits de natura en estat pur, altes muntanyes, un patrimoni cultural ric, una gastronomia excepcional i pobles amb personalitat… Són sinònim de diversitat, de contrastos i d’infinites possibilitats que es poden gaudir a la teva manera… Fent un travelling, el teu travelling!

#TravellingPirineus per a conèixer bé aquesta joia de la natura

Al Pirineu de Girona ens satisfà formar part de la campanya impulsada per Pirineus de Catalunya, que ens proposa fer un #travellingpirineus i recorre’ls de punta a punta, des del Cap de Creus fins a la Vall d’Aran per descobrir-ne tots els secrets. No es tracta d’un sol viatge, sinó de múltiples propostes per a recórrer al teu aire aquest fabulós entorn natural que a Girona té grans exponents com el romànic del monestir de Sant Pere de Rodes, guardià de la Costa Brava nord, o la Cala Tamariua, a tocar de Port de la Selva i punt d’inici d’un itinerari que s’endinsa en la zona més salvatge i abrupte del Cap de Creus.

Monestir de Sant Pere de Rodes al Pirineu de Girona.
El monestir de Sant Pere de Rodes, amb Port de la Selva i la seva badia als peus

Són només dos dels infinits motius que tenim a Girona per sortir a descobrir el Pirineu, i els podeu personalitzar a la vostra manera: fent senderisme, en bici, en un vol en globus o vivint mil i una aventures amb el vostre grup.

Només es tracta d’activar-vos i empaitar aquella inquietud que us incita a conèixer nous racons, noves cultures, a parlar amb els vilatans de pobles de muntanya i profundes valls pirinenques, que conserven petits tresors arquitectònics i autèntiques joies gastronòmiques que us entusiasmaran.

Així què, ja has decidit quin serà el teu travelling Pirineus?

Fotos: Jordi Renart, Arxiu d’imatges PTCBG