Pistes de trineu i parcs lúdics de neu al Pirineu de Girona

Tenim tota la neu, tenim els circuits infantils i tenim els parcs lúdics. A què espereu a venir amb la mainada per gaudir d’un dia espectacular? Les estacions de muntanya del Pirineu de Girona són un paradís pels més menuts de casa, i la diversió està assegurada mentre viviu amb intensitat una sortida a la natura que us carregarà les piles fins a més no poder.

Vallter 2000 pista de trineus

A Vallter hi trobareu una pista de trineus que us encantarà. Oblideu-vos d’aquelles feixugues pujades a peu enfonsant-vos a la neu, arrossegant el trineu i traient la llengua, perquè els ascensos es fan amb una còmoda cinta transportadora. I un cop a dalt… Som-hi! A gaudir d’infinites baixades amb la tranquil·litat de jugar en un espai habilitat només per a trineus i amb tota seguretat per a la mainada.

A Vall de Núria l’espai de màxima diversió és el parc lúdic. A més de baixades amb trineu i fer curses entre vosaltres també s’hi pot jugar amb l’atracció del tubbing, baixant per una llarga pista asseguts en un inflable. També hi trobareu un recorregut de jocs d’equilibri en alçada, patinets de neu i fins i tot un rocòdrom pels més fans de l’escalada. Ep, i tirolines, és clar!

Vall de Núria parc lúdic

A La Molina també hi ha espais de jocs per als més menuts, amb el parc de neu i el parc infantil. El primer és una zona exclusiva de l’escola d’esquí i compta amb una cinta transportadora a peu de la Pista Llarga, el lloc ideal per iniciar-se en la pràctica de l’esquí. I el parc infantil està pensat pels més petits, a partir de 6 mesos, on els monitors dinamitzen activitats de joc.

I a Masella disposeu del Jardí de Neu, la fórmula ideal perquè els nens i nens d’entre 3 i 6 anys aprenguin a esquiar mentre es diverteixen. L’espai també disposa d’una caseta aïllada del fred amb activitats pels més petits, que funciona durant els festius i caps de setmana.

El Jardi de Neu de l’estació de Masella

Aquests espais pensats pels infants son idonis perquè es diverteixin i es comencin a introduir en el món de la neu i l’esquí. I al mateix temps, a vosaltres us permetrà gaudir d’unes hores d’esquí amb la tranquil·litat de saber que els vostres fills s’ho estan passant tant o més bé que vosaltres mateixos!

Fotos: Oriol Molas, Vall de Núria, La Molina