Promocions de forfaits per rematar la temporada d’esquí

Cada vegada som més a prop de les últimes jornades d’esquí d’una temporada que haurà estat excepcionalment curta. Però no per això podem desaprofitar els descensos que encara ens esperen a les estacions d’esquí del Pirineu de Girona, que romandran obertes fins el dilluns 5 d’abril i que treballen al màxim per seguir-vos oferint la neu en les millors condicions fins a l’última baixada. Neu, emoció, paisatge, gastronomia, aventura… amb total seguretat. Gaudiu de la neu amb els cinc sentits!

Títols de forfaits per un sol dia, packs familiars, combinats de diverses jornades…

A La Molina encara hi ha 27 pistes obertes, amb 29 quilòmetres fressats per una esquiada òptima, i un 50% de remuntadors en funcionament. Seguiu amb atenció el seu comunicat de neu per estar informats de qualsevol novetat, i aprofiteu la promoció de forfaits d’un, dos o tres dies d’esquí, que podeu adquirir online i gaudir des del primer minut que arribeu a les instal·lacions, sense cues ni aglomeracions.

De la seva banda, a Masella també ofereixen diferents combinacions de forfaits online perquè trobeu la fórmula que més s’adequa a les vostres necessitats, amb esquís o taula de Snowboard. L’estació de la Cerdanya compta amb 40 pistes obertes en bones condicions, amb 50 km esquiables i 9 remuntadors en funcionament.

Aprofitar els forfaits per fer snowboard.
L’estació de Vallter 2000

I si escolliu el Ripollès per a gaudir de l’emoció de l’esquí i viure el contacte amb la natura en primera persona, a Vallter 2000 hi teniu diferents ofertes i packs per rematar la temporada, com un forfait especial familiar, fins i tot amb ofertes per a famílies nombroses, o títols individuals d’un sol dia. Les darreres nevades i el bon manteniment de la neu que fan els responsables de l’estació permeten que encara s’hi pugui esquiar en perfectes condicions en 6 pistes, amb 5 quilòmetres de descensos habilitats i 2 remuntadors en funcionament.

A Vall de Núria també hi ha promocions activades, amb preus especials per a combinacions de tren cremallera + forfait, i fins i tot la proposta del Tren Natura, que inclou el viatge en tren d’anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya fins l’estació de Ribes de Freser, a més del tren cremallera per accedir fins a Vall de Núria.

Tot i ser l’estació d’esquí alpí més petita del Pirineu de Girona és la que proporcionalment manté més instal·lacions obertes, amb 7 pistes en funcionament, el 70% del domini esquiable i 4 dels 5 remuntadors oberts.  

Esquiadora a la Vall de Núria.
A Vall de Núria encara hi ha obert el 70% del domini esquiable

I pel que fa a l’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera, els circuits es mantenen tancats per la dificultat d’enllaçar alguns sectors degut a la poca neu, però encara podeu gaudir dels recorreguts de raquetes de neu que discorren pel mig del bosc i que mantenen un encant únic al Pirineu de Girona.

Aplicacions mòbils per estar al dia

Recordeu que us podeu descarregat les app de totes les estacions d’esquí, per treure’n el màxim rendiment i diversió a la vostra esquiada i estareu al dia de l’estat de les pistes, remuntadors oberts i la informació meteorològica, possibilitats d’arribada amb transport públic i activitats, entre moltes altres funcionalitats.

Comenceu a pensar en un bon manteniment dels esquís i taules de Snowboard

La previsió de les estacions de muntanya és allargar la temporada fins passada la Setmana Santa. I per quan hàgiu fet els darrers descensos tingueu presents aquests consells de manteniment abans de guardar les taules de Snowboard o els esquís. Ells ho agrairan, i vosaltres també quan els recupereu d’aquí a uns mesos per tornar-vos a sentir afortunats esquiant i surfejant per uns escenaris naturals tan privilegiats.