Quin racó secret no compartiries?

Alguns te’ls diran a cau d’orella, i d’altres probablement s’ho guardin per ells mateixos i no te’ls voldran dir. Tots tenim algun racó secret a la Costa Brava i al Pirineu de Girona que no compartiríem amb ningú… A no ser que tu ens diguis el teu, i aleshores potser en podem parlar!

Els nostres racons de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Mira que n’hi arriba a haver de racons únics! Un mirador sobre la zona volcànica de La Garrotxa, entre el volcà de can Tià i el castell de Colltort; l’estrellat cel de l’Empordà, les cales de Tossa de Mar, el silenci d’una passejada arran de l’estany de Banyoles, l’emoció dels últims segons del bàsquet d’elit femení, la llum del camí de ronda de Cadaqués, les pessigolles a la panxa quan voles en globus, contemplar les Illes Medes des del castell de Montgrí, la història que sents sota les teves sabates quan fas la Ruta del FerroInfinitat de moments i racons que nosaltres sí que ens atrevim a compartir-te’ls perquè volem que des d’ara i fins que s’acabi l’any tinguis al teu abast les millors experiències de natura i turisme actiu.

Camí de ronda a Cadaqués
El camí de ronda de Cadaqués

I no només et farem atractives propostes d’activitats a l’aire lliure, sinó que et donarem idees perquè t’ho muntis la mar de bé i facis plans de dos, tres o quatre dies, amb allotjaments de tota mena que s’adaptaran a allò que exactament estàs buscant a la Costa Brava i al Pirineu de Girona, i t’oferiran tot el que hagis de menester per gaudir d’unes escapades úniques.

Noia sobre un cavall davant d'un hotel del Pirineu de Girona.
Existeix un gran ventall d’allotjaments que us proposaran activitats de turisme actiu

Senderisme

Si el que vols és descobrir aquests racons secrets a poc a poc, pas a pas, les propostes de senderisme estan fetes per tu. Des de curtes passejades arran de mar o a l’alta muntanya fins a rutes de diversos dies per descobrir un entorn natural extraordinari, i practicant l’ecoturisme que tant ens agrada fomentar, perquè tots plegats gaudim i coneixem la natura i les seves expressions culturals d’una manera respectuosa amb l’entorn i els municipis que l’acullen.

Cicloturisme

També  et parlarem de la bicicleta, perquè si et decideixes pel cicloturisme el ventall de racons secrets s’amplia d’una manera increïble!

Grup de ciclistes a través de camps.
Teniu propostes de cicloturisme per a tots els gustos i estats de forma

Esports nàutics

Que vols acabar d’aprofitar el bon temps i gaudir dels esports nàutics abans no vingui el fred? Doncs també tenim racons per confessar-te, i esperem amb candeletes que tu ens facis saber els que has descobert durant les teves aventures aquàtiques per la Costa Brava.

Multiaventura

Pels que ja teniu els ulls posats a la tardor, busqueu forats a l’agenda per encabir-hi la gran varietat d’experiències que existeixen, tant de mar com de muntanya: vies ferrades, descens de barrancs, sortides amb E-Bike, festivals de senderisme al Pirineu, banys de boscos, descoberta dels Aiguamolls de l’Empordà, parcs d’aventura… Us espera una tardor apassionant!

Parc del Montseny amb els colors de la tardor.

Neu

I si ja has endreçat el para-sol i la tovallola i mires els cims més alts esperant que s’emblanquinin també et parlarem d’aquells indrets secrets que amaguen les estacions d’esquí i muntanya del Pirineu de Girona, que ja treballen a tota màquina per tenir-ho tot a punt per quan arribin les primeres nevades.

Ja veus que no ens guardem res nosaltres. I tu, tens algun secret per explicar-nos?