De nit i amb raquetes de neu? Cap a Guils Fontanera falta gent!

La majoria de vegades, sobretot durant la temporada d’hivern, us animem a fer sortides a plena llum del dia per aprofitar bé les hores d’aquestes jornades que són més curtes. Però avui us proposem una activitat divertida, interessant i segurament molt diferent per a la majoria de vosaltres: conèixer Guils de Fontanera de nit i amb raquetes! 

El 29 de febrer us hi espera una original sortida nocturna, amb els guies de l’estació

Bona idea, no? Us en fem cinc cèntims! La sortida serà el proper 29 de febrer de 19h a 21h amb els monitors de l’estació que us guiaran i ensenyaran un recorregut nou, que no passa per pistes d’esquí i tampoc coincideix amb els altres itineraris que es fan normalment amb raquetes. Tota una experiència a la neu! I per tant, encara que sigueu usuaris habituals de Guils Fontanera, aquesta activitat segur que us depara alguna sorpresa.

Paissatge de Guils Fontanera

Tot i que no és necessari ser cap expert per practicar aquesta modalitat, hi ha una sèrie de recomanacions que cal seguir, i és que s’ha de ser major de 12 anys i és important comptar amb un frontal i, sobretot, anar ben abrigat!

Si ja us hem convençut amb el que heu llegit, imagineu-vos quan hi sigueu! És important que reserveu la vostra plaça, ja que són limitades. Poseu-vos en contacte amb els responsables de l’estació o envieu-hi un correu electrònic. El preu de l’activitat és de 20 euros, i si necessiteu llogar material hi haureu d’afegir 11 euros més.

Bitlles catalanes.

Una estació amb altres activitats

A Guils Fontanera no paren, ja ho sabeu, i el cap de setmana passat hi va tenir lloc la VII tirada blanca bitlles catalanes. Fins a 20 pistes de joc van estar ocupades pels gairebé 200 inscrits que van poder gaudir d’aquest tradicional esport damunt la neu.

Guils Fontanera no només és reconeguda pel seu esquí de fons i les sortides amb raquetes, les bitlles són una activitat complementària més, que fan que aquesta acabi sent una estació familiar, que pensa en tots els públics per gaudir de la neu des de tots els àmbits.