Prepareu-vos per la reobertura del càmping La Ballena Alegre i l’Hotel Camiral

Seguim amb bones notícies, amb la reobertura d’allotjaments tan esperats com el càmping Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, o l’Hotel Camiral de la PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella. Us mereixeu uns dies de vacances, i aquests establiments us oferiran, amb totes les mesures de seguretat, el confort i la desconnexió que necessiteu.

El 19 de juny torna a obrir portes La Ballena Alegre

Aquesta és la data de reobertura del càmping La Ballena Alegre, de manera que si encara no teniu plans per celebrar Sant Joan o els dies posteriors, aquí teniu una magnífica oportunitat de gaudir de tota la seva oferta d’allotjaments i un entorn natural privilegiat. Conscients que en aquests moments el que més us pot preocupar és la seguretat a l’hora de fer vacances, ja fa setmanes que treballen per tal que la vostra estança sigui completament segura amb els protocols de neteja per protegir-vos i cuidar-vos, seguint el rigorós pla establert per les autoritats sanitàries.

A més, recordeu que la Ballena Alegre pots ser el punt de sortida de les vostres esperades activitats nàutiques i esportives, aprofitant els recursos increïbles que trobareu al seu voltant, amb el Parc dels Aiguamolls i el riu Fluvià, uns indrets idíl·lics per a la pràctica de diferents activitats en família, parella o amics.

Càmping La Ballena Alegre a Sant Pere Pescador.

L’Hotel Camiral obrirà el 3 de juliol

Uns dies més tard serà el torn de la reobertura de l’Hotel Camiral, que us donarà de nou la benvinguda al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella, per oferir-vos la millor experiència de benestar, connexió amb la natura i esport a l’aire lliure.

Hotel Camiral de PGA Catalunya Resort a Caldes de Malavella

Al seu ADN hi ha anat sempre la missió de cuidar els seus hostes i fer-los gaudir d’una estada única, però ara més que mai, el seu compromís és oferir la màxima tranquil·litat i seguretat en allotjar-se a l’hotel, així com a cadascuna de les instal·lacions del resort. Per això han reforçat els protocols d’higiene i seguretat, seguint en tot moment les indicacions i recomanacions de les organitzacions competents, tant a nivell nacional com internacional. Entre d’altres mesures, s’ha implementat la digitalització de processos per evitar al màxim el contacte físic i s’ha adaptat tot el servei de restauració per a oferir una experiència gastronòmica única seguint tots els protocols d’higiene i seguretat.

I per a fer-vos-ho encara més fàcil podreu gaudir d’una oferta especial d’un 20% de descompte per estades mínimes de 4 nits, amb cancel·lació gratuïta.

Ja ho veieu, segueixen arribant bones notícies per aprofitar des d’ara mateix.

I sí, us ho havíem de dir, aquest estiu estem bojos per tornar-nos a veure!