El repte de Transpyr Coast to Coast que converteix quilòmetres en premis

Aquest proper diumenge hagués començat una nova edició de Transpyr Coast to Coast, considerada una de les 10 millors aventures en bici del planeta. La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a posposar-la fins l’any vinent, de manera que els ciclistes que cada any arriben des de racons de tot el món hauran d’esperar per gaudir del nou recorregut, que començava a França i que per primera vegada oferia el repte de creuar els Pirineus d’oest a est, al revés de com havia vingut fent durant les 10 primeres edicions.

El nou recorregut, que creua els Pirineus d’oest a est, des de Saint-Jean-de-Luz fins a Roses

El Pirineu de Girona i la Costa Brava haurien estat de nou protagonistes d’aquesta excitant aventura ciclista, amb apassionants etapes que literalment uneixen el Pirineu amb el Mediterrani. Com la que va de Camprodon a Roses, on la gran badia hauria de ser l’escenari de les emocionants arribades i de celebració de l’assoliment del repte.

Tot i que aquest any no hi haurà Transpyr Coast to Coast els seus organitzadors volen que els propers dies, coincidint amb les dates previstes de celebració, tothom qui vulgui participi al repte d’entrenar-se per a la propera edició, de manera que els quilòmetres que facin aquests dies donin l’opció d’aconseguir diferents premis.

Seguiment en directe sobre el mapa real

Es tracta que del 14 al 20 de juny pugeu els vostres entrenaments a la plataforma Strava, i la suma dels quilòmetres que feu s’aniran mostrant sobre el mapa del recorregut real, de manera que semblarà que estigueu pedalant pels Pirineus. Recordem que la ruta plantejada consta de 7 etapes que uneixen les ciutats de Saint-Jean-de-Luz, Saint-Jean-Pied-de-Port, Oloron-Sainte-Marie, Bagnères-de-Bigorre, Vielha, La Seu d’Urgell, Camprodon i Roses.

L’arribada a Camprodon, un escenari espectacular que no deixa a ningú indiferent

Com s’hi participa?

En primer lloc us heu d’inscriure aquí i el 14 de juny a les 8:45h, estigueu on estigueu, començarà el compte enrere des de l’Instagram Live de Transpyr Coast to Coast. Rebreu el codi del club Strava per poder-hi accedir i a les 9 en punt s’iniciarà la sortida del repte. A partir d’aquí i fins al dissabte 20 de juny a les 15 hores, cadascú anirà pujant els quilòmetres que faci, que es representaran sobre el mapa. Per exemple, si acabeu acumulant 520 quilòmetres haureu arribat fins al Pirineu de Girona, amb 610 sereu a Camprodon i si aconseguiu fer 715 km haureu assolit el repte d’arribar fins a Roses. Això us suposarà rebre uns punts que podreu bescanviar per regals dels patrocinadors de la prova, l’adquisició de serveis opcionals per quan participeu a la propera edició de la cursa o la participació a sorteigs d’una inscripció o d’un pack d’allotjament

La plana empordanesa amb el Pirineu de Girona al fons

A més, durant tota la setmana des d’Instagram s’aniran recreant els moments més especials de Transpyr Coast to Coast, com la sortida des de Saint-Jean-de-Luz o l’emotiva arribada a Roses, punt final de la missió de creuar els Pirineus de mar a mar

Fotos: FotoesportBCN, Transpyr Coast to Coast