Aquest cap de setmana gaudeix de l’espectacle de la Sailfish Costa Brava

Voleu un pla complet per aquest cap de setmana?  Arriba la triatló internacional Sailfish Costa Brava, al càmping La Ballena Alegre , una magnífica oportunitat per veure de ben a prop des d’avui i fins diumenge alguns dels millor atletes del moment, que  seran presents en aquesta competició.

Us assegurem un cap de setmana trepidant i ple d’activitats per a tota la família. Tot plegat sense presses ni desplaçaments. Tot facilitats. Des de la festa de benvinguda d’avui divendres al mateix càmping, amb música en viu inclosa, fins a la barbacoa en família del diumenge 30, que posarà el punt i final a un cap de setmana vibrant, amb diferents opcions d’allotjament que us ofereix La Ballena Alegre.

Pel mig, l’Aquatló Infantil, la Gimcana Familiar i l’oportunitat de viure en primera línia l’èpica d’una triatló. Una combinació singular amb l’esport com a nexe d’unió.

I per completar aquesta atractiva proposta, podeu aprofitar per conèixer més a fons el fascinant entorn de les Illes Medes, un espai protegit que paga la pena de visitar tot l’any. Però, ja posats… per què no fer-ho aquest mateix cap de setmana i estrenem la tardor com cal? I és que seran uns dies ben especials a Sant Pere Pescador. La Sailfish Costa Brava és una excusa perfecta per pujar cap a l’Alt Empordà i conèixer els secrets de les Illes Medes, un petit paradís integrat al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

A la Sailfish només uns quants valents i valentes hi podran nedar, pedalar i córrer. Per ells i elles serà tota una experiència. Una fita superada. Però també és una bona excusa, sens dubte, per acostar-se a gaudir de l’esport d’elit en un entorn privilegiat. Un dels espais d’interès natural més importants de tot el  Mediterrani. Us ho perdreu?