Sortides virtuals amb amics i ciclistes professionals

Hi ha activitats que són difícils de substituir si no es poden fer al seu escenari natural. El ciclisme, per exemple, és un dels grans perjudicats pel confinament obligat per la declaració d’estat d’alarma però tots els amants d’aquest esport sou també uns inquiets esportistes que no us quedareu de braços plegats. Ni deixareu que la vostra bici agafi pols, oi que no? Avui us expliquem dues propostes per fer ciclisme des de casa!

Dues empreses de Girona ofereixen propostes molt atractives

Afortunadament tenim propostes molt atractives per gaudir del ciclisme des de casa, amb les limitacions que això comporta, però que ens permeten mantenir viva la sensació d’una cadència, el plaer d’empunyar el manillar i engegar les cames fins arribar a gaudir d’una pedalada amb amics, almenys fins que puguem tornar a agafar la carretera.

Ciclisme des de casa amb Bike Breaks els dijous al matí

Per començar, els amics de Bike Breaks Girona ens ofereixen una sortida virtual cada dijous. Vindria a ser la pedalada habitual que durant anys han estat organitzat aquest mateix dia, i que ara ofereixen a través de la plataforma Zwift per oferir un punt de felicitat setmanal a tothom qui està enyorat de la bici. S’hi sumen ciclistes amateurs, visitants esporàdics i també ciclistes professionals. Aquests ja acostumen a sortir amb el grup quan els seus entrenaments els ho permeten, i com que també pateixen el confinament en primera persona no han deixat de participar-hi. Hi ha participants de Girona, grups d’amics, Austràlia, Canadà, Finlàndia… Tots units per la seva passió pel ciclisme. La cita és cada dijous a les 11:05h i sol ser un recorregut d’una horeta. No cal inscripció, podeu anar directament a l’app de ciclismo indoor Zwift, buscar els esdeveniments del dia i escollir Bike Breaks Shop Ride. Al perfil de twitter de BikeBreaks podeu anar escalfant l’ambient, veure qui s’hi ha inscrit, saber al ritme que van… Vaja, univers ciclista per no perdre el contacte!

I per començar la setmana, Lazy Lunes amb Eat Sleep Cycle

Si uns surten dijous, els de Eat Sleep Cycle fan la seva original proposta per començar bé la setmana a cops de pedal. També ho solen fer durant tot l’any: queden amb tot el grup a les 10h i van de Girona fins a Banyoles, prenen un cafè a prop de l’estany i tornen. Gairebé 50 quilòmetres amb ciclistes de tot el món, que aquests dies també busquen alternatives per poder seguir pedalant. També és a través de Zwift, una sortida d’una horeta en un món virtual i durant la qual els participants es poden enviar missatges comentant la ruta, característiques de les bicis, consells de nutrició, estiraments… S’hi connecten ciclistes de tot Europa i la propera sortida està programada pel 18 de maig. Heu d’entrar a Zwift i demanar amistat a Louise Eat Sleep Cycle, i rebreu la invitació per a participar-hi.

Sí, ja sabem que no és el mateix, però fins que no es pugui tornar a sortir a gaudir amb normalitat de la bicicleta i el privilegiat entorn natural que tenim, aquestes són dues de les millors propostes que trobareu al mercat. Aprofiteu-les!

Si busqueu propostes de ciclisme per quan s’acabi aquest període, us convidem a visitar la nostra secció de cicloturisme, vies verdes i BTT!