L’Spar City Lift Girona ens porta un final d’any frenètic

Spar City Lift Girona a la pista
Spar City Lift Girona a la pista.
Spar City Lift Girona a la pista.
Spar City Lift Girona a la pista.
Spar City Lift Girona a la pista.

Si sou aficionats al bàsquet, segur que gaudiu amb l’espectacle de tenir a Girona el millor equip femení de l’estat. El Spar City Lift Girona ja lidera amb solvència la Lliga espanyola. En la seva segona participació a l’Eurolliga, està fent molt bon paper davant dels millors clubs del bàsquet europeu.

Liderant la lliga femenina amb mà de ferro

Si encara no coneixeu l’Spar City Lift Girona, avui us en fem cinc cèntims. Així potser us animeu a formar part d’aquesta experiència esportiva de primer nivell. Aquest és un equip d’elit, que compta amb un rècord d’abonats (supera els 2.400) i que ha aconseguit trencar l’hegemonia del totpoderós Perfumerias Avenida de Salamanca. L’equip de bàquet femení de la ciutat ja l’ha guanyat en diverses ocasions les darreres temporades. L’última, fa ben poc, en la setena jornada de la lliga, quan les gironines es van imposar a la pista de les castellanes, reforçant el seu liderat a la competició.

Espectadors de l'Spar City Lift Girona
Aquesta temporada s’ha assolit el rècord històric d’abonats al club

Les dues properes jornades de lliga les tenim a casa: el diumenge 24 de novembre a migdia contra les extremenyes del Nissan-Al Qázeres i el diumenge 1 de desembre a les 18h se les veuran amb les aragoneses del Man-Filter Stadium Casablanca.

Traient el cap a la màxima competició europea

I pel que fa a l’Eurolliga, l’Uni Girona ja ha pogut gaudir de la primera victòria a Fontajau, derrotant les hongareses del Sopron en un aferrissat duel al pavelló gironí. La propera cita a casa, a la màxima competició continental de l’equip dirigit per Eric Surís, serà el dimecres 27 de novembre a les vuit i quart contra el conjunt rus del Dinamo de Kursk. Aquest final d’any serà decisiu per conèixer les opcions d’èxit de la temporada de l’equip, un motiu més que suficient per donar-los tot el suport que necessiten.

Girona, un reclam que sempre convenç

Us ho perdreu tenint-ho al costat de casa? Us recomanem viure-ho en directe, entre coneguts, veïns, un públic entregat i festiu, i poder veure de ben a prop jugadores de primer nivell a Girona. És un pla fantàstic pels diumenges a la tarda, i teniu la nostra paraula que l’ambient no us decebrà, ni l’agraïment d’unes jugadores que sempre han estat molt properes a la seva afició, i això encara ho fa més acollidor.

I si no sou de Girona, us sobren raons per venir a animar a l’equip. Us podeu organitzar un cap de setmana de primera per conèixer la ciutat i el seu entorn, conèixer pobles i camins de ronda de la Costa Brava, passar la nit en allotjaments per a tots els gustos i gaudir d’un partit de bàsquet de màxim nivell.

Vagin com vagin les coses en el camp esportiu, ningú us prendrà l’experiència de viure un partit d’aquestes característiques a Fontajau, i d’haver conegut indrets especials en un cap de setmana que recordareu durant molt temps.

Fotos: David Subirana – Spar City Lift Girona