Training Camp en femení a Espinavell. Apunta-t’hi!

Les bones experiències cal repetir-les, i per això des de la destinació de trail running de la Vall de Camprodon, Domini d’Isards, han organitzat una nova edició del Training Camp “Córrer en femení”. Preparades per córrer sobre la neu?

Un Training Camp exclusiu per a noies a Espinavell

Si ets dona i t’agrada córrer, reserva’t els propers 14 i 15 de març perquè t’esperen un munt d’activitats dedicades a l’esport, a la salut i a la nutrició, i tot plegat en un entorn natural immillorable: el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Es tracta d’una proposta no competitiva i que tothom podrà fer al seu ritme, perquè l’objectiu és que cadascuna pugui créixer esportivament des del punt en què estigui.

Ens trobarem al Refugi Els Estudis d’Espinavell, i de l’activitat del dissabte en destaca un complet entrenament de trailrunning dirigit per la campiona Sílvia Leal, amb l’escalfament, el treball de força i els seus estiraments corresponents. Esperem trepitjar neu i provar aquest repte!

Córrer sobre la neu com mai has fet, un dels objectius d’aquest Trainning Camp tan exclusiu

Tot esforç té la seva recompensa, i després gaudireu d’un aperitiu recuperador, un massatge esportiu amb l’Alba Martínez-Picó i un bon dinar, molt equilibrat, dels fogons de Can Jordi. Seguidament, es dedicarà la tarda a una mirada més interior: la nutricionista Anna Grífols explicarà la “nutrició en l’esport femení hivernal”, i Núria Codina se centrarà en ensenyar-vos com fer exercicis hipopressius per millorar la zona abdominal i reforçar el sòl pèlvic. A continuació, fareu Ioga amb Sílvia Leal per treballar l’elasticitat muscular i l’equilibri interior i acabareu el dia amb un merescut sopar.

Ben descansades, el diumenge hi haurà un altre entrenament a la carena, amb magnífiques vistes al Canigó, l’aperitiu recuperador mentre reposeu i el dinar, i a les 16h es clourà la jornada. Haurà estat un cap de setmana intens i energètic practicant esport i, sobretot, dedicat a vosaltres mateixes. La desconnexió, les noves amistats i el contacte amb la natura farà que el dilluns comenceu la jornada laboral d’una altra manera i que hagueu renovat els vostres horitzons esportius.

Feu clic a la web de Domini d’Isards per inscriure-us al Training Camp i per acabar de conèixer tots els detalls d’un cap de setmana que es presenta apassionant i ple de sorpreses. Si seguiu el Domini d’Isards a les xarxes les anireu descobrint.

Esperem que us hi animeu i gaudiu d’un parell de dies esportius en què les protagonistes sereu vosaltres. Esport, salut i natura en femení, un univers fet a mida!

Fotos: Josep Maria Montaner, Domini d’Isards, Jordi Santacana