Una Marató per a descobrir les Vies Verdes al vostre ritme

Més de 1.500 persones participaran el 5 de març a la Marató de les Vies Verdes, una excusa perfecte per a fer esport, salut i divertir-se més enllà de la vessant esportiva. I és que aquest esdeveniment, que arriba a la 10a edició, contribueix a promoure el turisme esportiu i familiar, i dinamitza un territori que viu de cara al turisme actiu.

Quatre distàncies perquè tothom s’hi trobi còmode

Amb un 40% de dones inscrites, la prova constarà de quatre distàncies (marató, trenta quilòmetres, mitja marató i deu quilòmetres), totes amb arribada al palau d’esports i congressos de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i amb la singularitat de recórrer pel traçat del carrilet que uneix Olot amb Sant Feliu de Guíxols. La distància més llarga tindrà la seva sortida a Girona, els qui participin en la de 30 quilòmetres començaran a Cassà de la Selva, els de mitja marató a Llagostera i els qui facin la de 10 quilòmetres iniciaran el recorregut a Santa Cristina d’Aro. Totes les sortides seran, de forma simultània, a les 9h.

El traçat de la Marató de les Vies Verdes, com us hem explicat en anteriors propostes de cicloturisme i senderisme, passa pels municipis de Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

La cursa és una oportunitat extraordinària per combinar la pràctica esportiva amb la possibilitat de gaudir dels paisatges i de l’ambient agradable que envolten aquestes vies verdes, sempre en un entorn segur i sense circulació de vehicles a motor.