Vols en avioneta per descobrir una fascinant panoràmica de la Costa Brava

Volar i veure el món als vostres peus. Aquell vell somni de la humanitat que ha donat peu a llegendes de tota mena, aquella habilitat que no pertany a l’espècie humana, però que malgrat tot és possible dur-la a terme i d’una manera ben assequible. I a la Costa Brava i el Pirineu de Girona no només podeu volar, sinó que a més podeu escollir la manera de fer-ho. Aquest cop, amb els vols en avioneta panoràmics, que us fascinaran mentre descobriu el Cap de Creus des del cel.

En globus, en parapent, en paracaigudes, en helicòpter o en avioneta. De volar en globus ja us n’hem parlat en altres ocasions, apropant-vos a la sensació més semblant al vol d’un ocell, fent el badoc des d’una cistella on s’hi concentren emocions i sensacions, amb un territori únic sota els peus.

I també us hem explicat que només un salt separa el dubte de l’èxtasi, amb els salts en tàndem en paracaigudes al cor de l’Alt Empordà.

Vols en avioneta a la Costa brava.

Avui us proposem una altra fórmula de descoberta d’aquest majestuós territori que fusiona el Mediterrani amb el Pirineu, gaudint des d’un privilegiat punt de vista que no acostumem a tenir a l’abast.

Es tracta dels vols panoràmics que  us ofereixen a les instal·lacions de la Terra del Cel, a Skydive Empuriabrava. És una experiència idònia per a totes les edats, en grups reduïts d’amics o amb la família.

 A diferència d’altres activitats, aquesta no us requerirà res més que seure i contemplar. Això sí, l’adrenalina i l’emoció de sentir-vos únics gaudint d’un espectacle natural apassionant també les teniu absolutament garantides!

Sobrevolant el Parc Natural del Cap de Creus

Volareu amb les mateixes avionetes que utilitzen per portar ben amunt als saltadors de paracaigudes. Però en aquest cas relaxeu-vos per un vol que pot anar des dels 20 fins als 60 minuts, conduïts per pilots experimentats que en un tres i no res us faran pujar des de l’habitual punt de vista de la plana empordanesa fins a un privilegiat mirador de la immensa badia de Roses.

Interior de l'avioneta a la Costa Brava.

Als vostres peus, fent-se encara més petites, cales i platges del nord de la Costa Brava, amb l’abrupte Cap de Creus dominant el paisatge.

A una banda quedareu embriagats per la immensitat del Mediterrani, i cap a l’altra per la imponent serralada que va prenent alçada de mar cap a terra. És el Parc Natural del Cap de Creus, que a mesura que s’enfila cap al Pirineu va remarcant cims que des d’aquí dalt us semblaran una maqueta perfectament esculpida.

Ja amb l’avioneta en ple vol, el temps s’atura allà dalt.

La velocitat sembla desaparèixer del vostre voltant, i amb les indicacions del vostre pilot podreu reconèixer perfectament les Illes Medes, els canals d’Empuriabrava, els Aiguamolls de l’Empordà, Cadaqués, el Cap de Creus, les ruïnes d’Empúries, l’Escala, el Cap de Begur, Port de la Selva…

I si teniu algun indret especial que voleu veure des d’aquí dalt, el pilot us personalitzarà la ruta. Un repertori infinit de paisatge que podreu fotografiar tant com vulgueu des d’aquest punt de vista tan espectacular.

Vols en avioneta a la Costa brava.

Una excitant experiència que podeu viure tot l’any i que farà que a la vostra memòria quedi gravada per sempre l’emoció d’un vol en avioneta panoràmic fortament marcat pel contrast de verds i blaus, de l’extensió dels camps empordanesos amb les rítmiques onades de la Costa Brava.

Fotos: La Terra del Cel – Skydive Empuriabrava